info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Akbulutlar Ticaret Yenilendi

Uzun yıllardır beyaz eşya sektöründe faaliyet gösteren Akbulutlar Ticaret, Hükümet Caddesi’ndeki şubesini yenileyerek tekrar Tekirdağlıların hizmetine sundu.

Dayanıklı tüketim malları ve beyaz eşya sektöründe son yıllarda yaşanan kıyasıya rekabet, sektörü, 25 milyon üretim kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük üretim üssü haline getirdi.
 
Ürünler yüksek standartlara sahip ve oldukça kaliteli olunca sektörün aldığı patent sayısı da doğru orantılı olarak artış gösterdi.
Bu nedenle Türkiye Beyaz Eşya sektörü, AB’ye yaptığı ihracatın yanı sıra Rusya ve Çin’de de yaptığı yatırımlarla geniş pazarlara hitap eder oldu. Dolayısıyla kalite arttıkça hem iç, hem de dış piyasada kıyasıya rekabet yaşanmaya başlandı.
 
AKBULUTLAR TİCARET YENİLENMİŞ MEKÂNIYLA HİZMETİNİZDE
 
İç piyasada giderek artan rekabet ve talepler doğrultusunda müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi, bunu yaparken marka konseptine uygun bir düzenleme ile ürünleri daha iyi teşhir edilir hale getiren sektörün önde gelen isimlerinden Akbulutlar Ticaret, artık yeni yüzüyle yeni mekânında değerli müşterilerini ağırlamanın mutluluğunu yaşayacak.
 
AKBULUTLARLAR: TEKİRDAĞLILARA TEŞEKKÜR EDERİZ
 
Uzun yıllardır Tekirdağlılara hizmet vermekten onur duyduklarını belirten Firma Yetkilisi İlker Akbulutlar, “Yenilenmiş mağazamızda, bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da, kaliteli hizmet standartlarımız ışığın da, temsil ettiğimiz markanın değerini ve konseptini koruyarak müşterilerimizi memnun etmeyi sürdüreceğiz. Bizlerden ilgi ve desteklerini esirgemeyen sevgili Tekirdağlılara bu vesile ile teşekkürlerimizi sunmak isteriz.” diye konuştu.
 
Akbulutlar Ticaret bundan böyle Hükümet Caddesi’ndeki şubesini yeni yüzüyle Tekirdağlılara hizmet vermeye kaldığı yerden devam edecek.