info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ali Riza Eti İyiye Gidiyor

Tekirdağ da Taşıyıcılar Kooperatifi nde yaşanan silahlı baskının ayrıntıları netleşiyor.

Tekirdağ'da Taşıyıcılar Kooperatifi'nde yaşanan silahlı baskının ayrıntıları netleşiyor. Başkan Ali Rıza Eti'nin ağır yaralandığı, yardımcısı ile bir kamyoncunun da mermilere hedef olduğu olayda, merak edilenler günyüzüne çıkıyor.
 
Tekirdağ'da önceki gün öğle saatlerinde Taşıyıcılar Kooperatifi'nde Başkan Ali Rıza Eti'ye yönelik yapılan silahlı baskının ardından, yaşanan olayla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.
 
Edinilen bilgilere göre, kooperatif üyesi zanlı Mehmet Ç, yönetim tarafından verilen zorunlu görevlere çıkmayınca, görev bir başka kamyoncuya verildi. Bunun üzerine taşıma işi verilen kamyoncuyla görüşerek, işi kendisine vermesini isteyen Mehmet Ç, iddiaya göre bu kamyoncuyu tartakladı. Kamyoncu Mehmet Ç, ile aralarında geçen olayı yönetime bildirdi. Yaşanan sorun nedeniyle Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu, Mehmet Ç.'ye 1 hafta çalışmama cezası verdi. Oy birliğiyle alınan karara tepki gösteren Mehmet Ç, önceki gün kooperatif binasına gelerek Başkan Ali Rıza Eti ile tartıştı. Yanında getirdiği silahı Başkan Eti'ye doğrultan zanlı Mehmet Ç, ateş etti. Göğsüne ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden mermiler nedeniyle ağır yaralanan Eti, yere yığıldı. Silah sesini duyarak odaya koşan Başkan Yardımcısı Doğan Çelikkol zanlı Mehmet Ç.'ye karşı koymaya çalıştığı esnada silahtan çıkan 1 mermiyle yaralandı. Yardıma gelen ve zanlıya sandalyeyle vuran kamyoncu Mustafa Göymen de zanlı tarafından 1 mermiyle yaralandı. Olayın ardından yaya olarak kaçan zanlı Mehmet Ç, polis tarafından kısa sürede yakalandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Saldırıda ağır yaralanan ve yoğun bakımda tutulan Başkan Ali Rıza Eti'nin ise durumunun iyiye gittiği bildirildi.
 
Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü belirtildi.