info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Alperen Ocaklarından Çorlu Gazeteciler Derneği’ne Ziyaret

Çorlu Alperen Ocakları Başkanı Yasin Şenyüz ve yöneticileri Çorlu Gazeteciler Derneği`ni ziyaret etti.

Çorlu Gazeteciler Derneği`nin Kılıçoğlu Danış Towers`da yer alan yeni dernek binasına gelen Çorlu Alperen Ocakları Başkanı Yasin Şenyüz ve üyeleri Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ve dernek üyesi gazetecilerle görüştüler. 
 
Çorlu Gazeteciler Derneği`nin yeni yerini ve yeni yönetimini tebrik eden Çorlu Alperen Ocakları Başkanı Yasin Şenyüz, çalışmaları ile ilgili olarak bilgiler verdi. Alkol ve uyuşturucu madde yaşının aşağılara doğru hızla indiğini belirten Şenyüz: “Gençlerin bilinçlenmesi ve zararlı maddeleri kullanmasının önüne geçmek için gücümüz yettiğince çalışma yapıyoruz. Bu konuda kamuoyunun dikkatini çekmek için de Cumhuriyet Meydanı, belediye binası önüne afiş astık” dedi.
 
Çorlu Alperen Ocakları`nın kapısının herkese açık olduğunu sözlerine ekleyen Şenyüz: “Kapımızdan içeri kim girerse girsin kendisini buyur ediyoruz. Misafirlerimize ikram edecek bir bardak çayımız, sıcak bir ortamımıza her zaman var” diye konuştu. 
 
“Muhsin Yazıcıoğlu İsmini Çorlu`da Yaşatmak İstiyoruz”
 
Büyük Birlik Partisi`nin Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu`nun ölümü ile ilgili olarak bugün dahi yeni detayların ortaya çıktığını belirten Şenyüz: “Biz Genel Başkanımız rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu`nun şehit olduğuna yürekten inanıyoruz. Öldürülmüş olabileceğini düşünüyoruz. Bu konuda bugün ortaya çıkan konuları da dikkatle takip ediyoruz. Bizim isteğimizi Muhsin Yazıcıoğlu adının Çorlu`da yeni açılacak bir park, cadde ya da sokağa verilmesi. Bu konuda BBP Çorlu İlçe Başkanlığı olarak Çorlu Belediye Meclisi Başkanlığına 2 kez müracaatta bulunuldu. Bu müracaat AK Partili üyelerin kabul oylarına karşın CHP`li meclis üyelerinin ret oyları ile kabul edilmedi. BBP Çorlu İlçe Başkanlığının girişimleri sonuçsuz kalınca bu kez Alperen Ocakları olarak biz girişimlerde bulunmaya karar verdik. Bu doğrultuda Çorlu halkını, esnafları kapı kapı dolaşarak Muhsin Yazıcıoğlu isminin Çorlu`da yaşatılması için imza toplayacağız ve Çorlu Belediyesine toplayacağımız binlerce imza ile müracaat edeceğiz. Halkın talebinin Çorlu Belediyesi tarafından dikkate alınacağını umuyoruz” şeklinde konuştu.
 
Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, Çorlu Alperen Ocakları Başkanı Yasin Şenyüz ve ocak üyelerinin ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyet idile getirdi. 
 
Şenyüz, Silistre`ye ziyaretin anısına plaket takdim etti.