info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Amatör Maçta Olaylar Çıktı: 11 Yaralı

Tekirdağ da Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Çorluspor ile Çerkezköyspor arasındaki futbol maçı öncesi ve karşılaşma sırasında olaylar çıktı.

 

Tekirdağ'da Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Çorluspor ile Çerkezköyspor arasındaki futbol maçı öncesi ve karşılaşma sırasında olaylar çıktı. İki takım taraftarlarının attığı taşlardan biri polis 11 kişi yaralandı.
 
Bölgesel Amatör Lig takımlarından Çorluspor ile Çerkezköyspor, Tekirdağ Namık Kemal Stadı'nda karşılaştı. Maç öncesinde iki takımın taraftarı polisin aldığı tüm önlemlere rağmen stada giriş sırasında birbirlerini taş attı. Polis, taraftarları biber gazı sıkarak dağıttı. Olaylar maç sırasında da devam etti. Taraftarlar, ellerindeki taş ile söktükleri koltukları birbirlerine fırlattı. Atılan taşlardan biri polis, 10'u taraftar toplam 11 kişi yaralandı.
 
Sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde müdaha ederken atılan taşla kafası yarılan polis memuru ile 2 taraftar ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralılara ise ambulans içinde ayakta tedavi edildi. polis olayları bastırmak için biber gazı sıktı. Çok sayıda taraftar sıkılan biber gazı nedeniyle stattan ayrılırken, bir süre duran karşılaşma, tribünlerdeki olayların durulmasının ardından devam etti. Karşılaşmayı ise Çerkezköyspor 3-0 kazandı.
 
OTOBÜSLER, TARAFTARI STAT'DA BIRAKIP GİTTİLER
 
Bu arada Çorluspor taraftarlarını getiren 2 otobüsün camları kırılınca, şoförler maç sonunu beklemeden stattan ayrıldı. Maç sonrası konuk takımın taraftarları ise, Tekirdağ Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Bozkurt'un girişimleriyle Tekirdağ Belediyesi'nden temin edilen 2 otobüsle polis eskorluğunda Çorlu'ya gönderildi. Aynı şekilde Çerkezköyspor taraftarları da polisin aldığı geniş güvenlik önlemleri altında, geldikleri otobüslerle Çerkezköy'e döndüler.
 
Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.