info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Anıl dan Azmin Zaferi

Gençlik Haftası nedeniyle Çorlu da düzenlenen liseler arasında salon futbolu (FUTSAL) turnuvasında yer alan, Çorlu Anadolu Lisesi öğrencisi Anıl İlhan, azmin zaferine örnek teşkil ediyor.

 

Gençlik Haftası nedeniyle Çorlu'da düzenlenen liseler arasında salon futbolu (FUTSAL) turnuvasında yer alan, Çorlu Anadolu Lisesi öğrencisi Anıl İlhan, azmin zaferine örnek teşkil ediyor.
 
Elleri bilek kısmından olmayan Anıl İlhan, oynadığı futbol ile izleyenlerin takdirini topluyor.
 
Anıl İlhan, en çok yapmak istediği spor olan futbolu, Çorlu Anadolu Lisesi FUTSAL takımında tüm engellere rağmen başarıyla oynuyor.
 
Disiplini ve azmi ile Anıl'ın tüm arkadaşlarına örnek olduğunu kaydeden Çorlu Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Şenol Doğramacı "Anıl'a, okul maçlarında şans veriyoruz, Anıl aynı zamanda okulumuzun başarılı öğrencilerinden biri, azmi ve disiplinli çalışmaları ile örnek bir öğrencimiz" dedi.
 
Elleri doğuştan olmadığı için nakil beklediğini kaydeden Anıl İlhan; "futbolu çok seviyorum, fırsat buldukça oynuyorum, bana bu şansı veren öğretmenlerime ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.
 
Tek hayalinin Avukat olmak istediğini kaydeden Anıl İlhan "Şans verilir ise bir Ampute takımında oynamak isterim" dedi.