info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Anneye Mektup Yarışması

Tümkasder Derneği Anneye Mektup Yarışması Düzenliyor

Tümkasder , ödüllü mektup yarışmasının bu yılki konseptini  “Ayakları altında cennet olan anneye mektup”  yarışması olarak belirledi.
Yarışma hakkında bilgi veren Tümkasder Genel Başkanı Murat Çalık, Kadının insanlığın inşası ve anneliğin bu inşanın en temel taşı olduğunu belirterek, “Ayaklarının altına cennet vaat edilen annelerimizi bizde bu yüzden unutmuyoruz ve unutturmuyoruz” dedi.
 
 
Kadını ticari bir metaa olarak gören ve her vesile ile teşhir etmeye çalışan sistemin karşısında olduklarını söyleyen Murat Çalık, ”Bakın Allah Annelerimize cenneti bahşediyor o cennetin de ayaklarının altında olduğunu söylüyor.” Birbirinden güzel hediyelerle de yarışmaya katılan öğrencilerimizi ödüllendireceğiz. 10 ve 15 yaş aralığındaki tüm kardeşlerimizi “bizzat elden teslim etmek üzere” mektupları ile birlikte Tümkasder merkezimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 
Yarışmanın detayları hakkında da bilgi veren Çalık, yarışmaya kız veya erkek kardeşlerimizin katılabileceğini açıklarken başvuruların 23 Aralık’a kadar devam edeceğini belirtti. Çalık, ”Yarışmamızın sonucu katılımcılara sms ile bildirilecek olup 30 Aralık’ta ise ödül töreni ile kutlanılacaktır. Birinci gelen kardeşimize Tablet, ikinci gelen kardeşimize altın, üçüncüye fotoğraf makinası, dördüncüye fincan takımı ve beşinci kardeşimizi ise gıda paketi ile ödüllendiriyoruz” açıklamasında bulundu.
Kaynak : Murat Ürtekin