info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Arapsaçı 5 Şubat’ta Sahnelenecek

Tekirdağ’a bağlı Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Tiyatro sahnesinde 5 Şubat tarihinde "Arapsaçı" adlı tiyatro oyunu sahnelenecek. Komedi oyunu olan Arapsaçı adlı tiyatro oyununun bilet fiyatları 5 TL olarak belirlendi.

5 Şubat günü Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesinde sahnelenecek oyunda Eylem Şenkal, Berke Hücran, İ.Can Törtop, Ümmühan Kıldiş, Ferhat Balaban, Hande Melek, Aga Joblanska ve Hakan Kutluay Kutlu rol alacak. 5 Şubat Çarşamba günü saat 18.00 ve 20.30'da sahnelenecek oyunun bilet fiyatlarının tam 5 TL öğrenci ise 3 TL olduğu kaydedildi. 
 
Oyunda mutlu bir evlilik sürdüren Philips ve Johanna o gece bir davete katılacaktır. Evin boş olmasını fırsat bilen Philip’in çapkın ortağı Henry evi kullanmak ister. Aynı anda Henry’nin eşi Linda da benzer bir çapkınlık olayı için Johanna’dan evi istemektedir. Bu gelişmelerden habersiz olan evin hizmetçisi ve evde çalışan dekoratör de gece için romantik planlar yapmaktadır. Derken, evde unutulan bir aşk mektubu, ard arda gelen yanlış anlaşılmalar ve Philip’in davete gitmekten vazgeçmesi ile işler 'Arapsaçı'na dönecektir.