info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Arcan 3. Kez Muhtar Adayı

Tekirdağ’a bağlı Çorlu’da Zafer Mahallesi Muhtarı Ahmet Arcan 2014 Mart ayında yapılacak olan seçimde mahallesinden tekrar muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Çorlu Zafer Mahallesi Muhtarı olarak görev yaptığı dönem içinde mahallesi adına gece gündüz çalışan muhtar Ahmet Arcan, mahallesinde yaşayan vatandaşlarını çok sevdiğini belirterek yeniden adaylığını açıkladı.
 
Sosyal çalışmalarında Alipaşa Mahalle muhtarlığı ile birlikte giysi toplama yardımında bulunan Arcan, 2009 yılında yapılan seçimlerde mahallesinden 950 oy alarak Çorlu Zafer Mahallesinde ikinci dönem mahalle muhtarı oldu. Arcan, bu yıl mahallesinde üçüncü dönem muhtarlık görevine talip olduğunu belirtti. Alipaşa mahalle muhtarlığının atık yağ toplama kampanyasında gönüllü olan Zafer Mahallesi Muhtarı Ahmet Arcan, Zafer Mahallesinde hizmetin en iyisine layık olan güzide sakinlerine hizmet etmek için yeni dönemde muhtar adayı olduğunu söyledi. Muhtarlık yapmış olduğu dönem içinde Zafer Mahallesindeki sorunlarla yakından ilgilenen Arcan, yeni döneminde de ilk günkü gibi çalışmalarına devam edeceğini belirtti.
 
1954 doğumlu olan Ahmet Arcan göçmen bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi, özel sektörden emekli olan Arcan evli ve 3 çocuk babası.