info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Az Para Getiriyor Diye Karısından Dayak Yedi

Tekirdağ da bu kez bir kadın kocasına şiddet uyguladı.

 

Tekirdağ’da bu kez bir kadın kocasına şiddet uyguladı. Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde işportacılık yapan evli ve 6 çocuk babası 56 yaşındaki Mustafa Öztürk eşi Ayşe Öztürk’ten dayak yiyerek evinden atıldı. Yıllar önce Malatya’dan Çorlu’ya göç ettiklerini anlatan Mustafa Öztürk, hem eşinin hem de kendisinin ayrı ayrı işportacılık yaparak geçimlerini sağladıklarını söylüyor. Söz, maruz kaldığı şiddetten bahsetmeye geldiğinde ise ağlamaya başlıyor.
ŞARJ ALETİYLE VURDU 
Son dönemde eşi Ayşe Öztürk’ün “Eve az para getiriyorsun” diyerek kendisine kötü davranmaya başladığını söyleyen işportacı, “Beni kendilerine layık olmadığımı söyleyerek evde istemiyordu. Malatya’ya dönmem için baskı yapıyordu. Son tartışmamızda cep telefonunun şarj aletiyle gözüme vurdu. Çocuklarım da annelerinden yana oldu” dedi. Olaydan sonra eşinden şikâyetçi olmak için gittiği karakolda da polislerin “Aile arasında olur böyle şeyler” diyerek kendisini geri gönderdiğini öne süren Mustafa Öztürk, “Ne yapacağımı bilemiyorum. Ortada kaldım. Gidecek yerim olmadığı için yine mecburen eve gidiyorum” dedi.
“ERKEĞİ DE KORUYUN”
Şiddet gören erkeklerin de korunmasını isteyen Mustafa Öztürk, başka bir geliri olmadığı için seyyar satıcılığa devam etmek zorunda olduğunu anlatarak, “Gözüm şişmesin diye buz koydum ama morardı. Morluk görünmesin diye de güneş gözlüğü takıyorum. Ama eskiden güneş gözlüğü takmadığım için dikkat çekiyor ve tanıyanlar ‘bir şey mi oldu’ diye soruyor. Ben de gözlükleri çıkarıp göstermek zorunda kalıyorum. Kimin vurduğunu sorduklarında ise büyük bir utançla karımın vurduğunu söylüyorum. Sadece şiddet gören kadınlar değil şiddet gören erkekler de eziliyor” dedi.