info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Balık Tutarken Suya Düşerek Boğuldu

Tekirdağ da duvar boyacılığı yapan 45 yaşındaki Romanya uyruklu Valeru Tımısag, balık tutmak için gittiği gölette ayağının kayması sonucu suya düşerek boğuldu.

Tekirdağ'da duvar boyacılığı yapan 45 yaşındaki Romanya uyruklu Valeru Tımısag, balık tutmak için gittiği gölette ayağının kayması sonucu suya düşerek boğuldu.

Tekirdağ'ın Kumbağ Beldesi'ndeki Tuğla fabrikasında çalışan işçiler, Bıyıkali Köyünde bulunan gölette bir erkek cesedi olduğu görerek jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarma ekipleri gölet çevresinde yaptığı incelemede kıyıda olta, sigara paketleri, boş şarap şişesi ve bir çanta bulundu.

Göletteki erkek cesedi Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Su Altı Amirliği'ne bağı da lgıçlara tarafından Sudan çıkarılırken, eşyaları arasında nüfus cüzdanı bulunamayan cesedin kimliğini belirlemek için jandarma ekipleri su kenarındaki cep telefonundan son görüşülen numarayı aradı.

Telefona cevap veren Ahmet Delen, 45 yaşındaki Romanya uyruklu Valeru Tımısag'ın 10 yıllık ev sahibi olduğunu söyleyerek olay yerinde teşhis etti.

Ahmet Delen, duvar boyacılığı yapan Tımısag'ın tek başına yaşadığını ifade ederek '10 yıldır evimde kiracı olarak tek başına oturuyordu. Çok iyi biriydi, balık tutmayı çok severdi. Buraya geldiğinden haberimiz yokö diyerek ölen kiracısı için gözyaşı döktü.

Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede balık tutmak için gölete gelen Romanya uyruklu Valeru Tımısag'ın alkol aldıktan sonra gölet kenarında ayağının kayması sonucu suya düştüğü belirlendi. Sarhoş olduğu için göletten çıkamayan Tımısag'ın bu nedenle öldüğü tahmin ediliyor.

Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.