info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Albayrak, İlçelerindeki Çalışmaları İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hafta sonu mesaisinde Hayrabolu, Malkara ve Şarköy ilçelerinde Büyükşehir Belediyesi ekiplerince sürdürülen çalışmaları takip etti.

Başkan Albayrak, Hayrabolu ilçesinde başlayan programında, Hayrabolu ilçe merkezinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Albayrak daha sonra Çerkezmüsellim Mahallesi Karakavak yolu mevkiinde asfaltlama çalışmasının yapımına başlanacak olan güzergahı kontrol etti.
 
MALKARA İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
 
Başkan Albayrak, Hayrabolu çalışmalarının ardından Malkara ilçesinde de çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalardan önce Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’u makamında ziyaret eden Başkan Albayrak, ilçede sürdürülen çalışmalarla ilgili son durum hakkında bilgi aldı. Başkan Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Yurdakul ile birlikte Malkara ilçesinde çalışmaları devam eden yağmur suyu hattında incelemeler yaptı.
 
GÜNÜN SON DURAĞI ŞARKÖY OLDU
 
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu ve Malkara ilçelerinin ardından Şarköy ilçesini de ziyaret etti. Şarköy ilçesine bağlı Kocaali mahallesinde TESKİ tarafından yürütülen çalışmaları kontrol eden Başkan Albayrak, çalışmalarla ilgili Kocaali mahallesi sakinlerine açıklamalarda bulundu.
 
Başkan Albayrak, çalışmalar kapsamında Şarköy’ün Terziköy mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlarla sohbet eden ve çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Albayrak, kendisine gösterdikleri ilgi için Terziköy Mahallesi halkına teşekkür etti. Başkan Albayrak, son olarak Kızılcaterzi mahallesinde çalışmaları inceledi. Büyükşehir Belediyesi kontrolünde sürdürülen ve yapımı tamamlanan asfalt çalışmalarını denetleyen Başkan Albayrak, Şarköy’ün Çengelli, Yörgüç, Yayaköy, Çınarlı ve Kirazlı mahallelerine giden grup yolunda yapımı tamamlanan sathi kaplama çalışmalarını yerinde inceledi.
 
Başkan Albayrak, asfalt ve yol yapımı çalışmalarının kentin her bölgesinde etkin bir şekilde devam edeceğini belirtti.