info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Dalgıç denetledi

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, beraberinde Başkan Yardımcısı Eyüp Yiğiter ile birlikte temizlik firması, mezbaha tesisleri ve gençlik merkezinde incelemelerde bulundu, altyapı ve yol çalışmalarını yerinde takip etti.

İlk olarak Trakya Tem Firması nı ziyaret eden Başkan Dalgıç, temizlik çalışmaları ve projeler konusunda yetkililerden bilgi aldı, yapılacaklar konusunda gerekli talimatları verdi. Ardından özelleştirilen mezbaha tesislerinde incelemelerde bulunan Başkan Dalgıç, özellikle yeni yapılan arıtma tesisi konusunda yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Gençlik Merkezi ndeki havuz çalışmasını da yerinde inceleyen Başkan Dalgıç, "Bu tür incelemelerimizi sık sık gerçekleştiriyoruz. Şehrimize ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışmaları yakından takip ediyorum. Temizlik firması, mezbaha tesisleri ve gençlik merkezinde incelemelerde bulunduk. Çalışmaların gayet iyi ve hızlı gittiğini gördük. Özellikle şuan Peştemalcı Caddesi nde devam eden altyapı çalışmalarımızda önemli mesafe kat ettik. 37 yıldan bu yana değiştirilmeyen asbest su borularını yenileriyle değiştiriyoruz. En önemli yaşam kaynağı su konusunda çok hassasız. Altyapı ve yol çalışmalarımıza belirli bir program dahilinde devam edeceğiz" şeklinde açıklamada bulundu.