info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bayol, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeliği’ne Aday Adayı

AK Parti’de aday adaylığı süresinin sonuna yaklaştıkça belediye başkanlıkları ve belediye meclis üyeliklerine yapılan müracaatlar Ak Parti İl Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Nagihan Bayol, Süleymanpaşa İlçesi Belediye Meclis Üyeliği’ne aday adayı oldu.

Nagihan Bayol,20.11.1977 tarihinde Almanya, Stuttgart’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 1994 yılında Kadıköy İmam-Hatip Lisesinden, 2002 yılında Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünden mezun olduktan sonra, Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesinde Formasyon ve Sınıf Öğretmenliği Programını tamamladı. Bir yıl Sakarya Üniversitesi Yüksek lisansa devam etti. Çeşitli Vakıf ve Kurumlarda İngilizce, Bilgisayar, Kişisel Gelişim, Anne-Baba eğitim Programlarına katılarak sertifika aldı.
 
03.05.2008 Ak Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Olağan Kongresi ile yönetime seçildi. Altı ay Mali ve İdari İşler Başkanlığından sonra hala devam ettirdiği Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı görevine seçildi. Ankara’da Teşkilat Eğitim Programlarına katılarak başarı belgelerini aldı.
İki adet Siyaset Akademisi Eğitimine katıldı. Ak Parti Siyaset Akademisi “Yerel Yönetimler” programını başarıyla tamamladı. Ak Parti Siyaset Akademisi “Genel Siyaset” programını da bölgedeki en iyi 5. Puanı alarak başarıyla tamamladı.
 
Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımızca düzenlenen “Siyaset Kürsüsünde Ben de Varım” Hitabet yarışmasında, Şehir, bölge ve gurup birincisi olduktan sonra, Ülke çapında düzenlenen yarışmada Türkiye 6. Olarak “Jüri Özel Ödülü” aldı.
 
Kızılay, Yeşilay ve Tekirdağ Sosyal Gelişim derneklerinde aktif üye; Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği Tekirdağ Şubesi, Başkan Yardımcısı. Kent Ekonomileri Forumu, Danışma Heyeti Üyesi ve Halen Ak Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı görevindedir. Nagihan BAYOL evli ve bir çocuk sahibi.