info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Cumhur İttifakındayız

Büyük Birlik Partisinin Süleymanpaşa ilçe başkanlığı olağan kongresi il başkanlık binasında gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal marşının ardından açılış konuşmasını yapan ve seçime tek aday olarak giren Mesut Uçar; “Bugün Süleymanpaşa ilçemizde gerçekleştireceğimiz seçimin Vatana, Millete, Bayrağa ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Amacımız barajı geçmek değil, sıratı geçmektir. Bu uğurda bir taş üstüne taş, bir tuğla üstüne tuğla koyabiliyorsak, bölgemize, Türkiye’mize, vatanımıza. Milletimize, bayrağımıza faydalı olabilmek adına tüm siyasi partiler gibi kamu hizmeti yapma gayretiyle yolumuzu bu şekilde seçmiş bulunuyoruz ”Dedi.

Ardından söz alan Büyük Birlik Partisi Tekirdağ il başkanı Turan Demircan; “Bildiğiniz gibi partimiz 1993 yılında şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu tarafından kurulmuş olan bir harekettir. Partimiz şu an bildiğiniz gibi Sayın Genel Başkanımız öncülüğünde mecliste temsil edilmektedir. Şu an seçim startı da yavaş yavaş verilmiştir. Ülkenin durumu bellidir. Bu nedenle partimiz Cumhur İttifakı üçlü bileşenlerinden birisi olup seçimlerde kendi adayımız ve kendi amblemimizle seçime gireceğiz ama Cumhur İttifakı alanında Sayın Cumhurbaşkanımıza Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destekleriyle var olacaktır ve mücadelesini de sonuna kadar verecektir. Önümüzdeki seçimin de ülkemize, Milletimize, Devletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Partimiz seçimlerde devlet bütçesinden almamaktadır. Bir kez seçim yardımı aldık.

Onda da Partimizin kurucusu ve lideri Muhsin Yazıcıoğlu bu seçim yardımını şehit ailelerine bağışlamıştı ve hakkında dava açılmıştı. Biz kendi yağımızla kavrulmaktan gurur duyuyoruz. Bugün önce Süleymanpaşa ilçe başkanı seçimine tek adayla giren Mesut Uçar kardeşimiz Mesut Uçar’a sonra da yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve milletvekili seçimlerinde aday olanlara, seçimlerinin hayırlara vesile olması temennisini sunuyorum. Seçimler bir ülkenin demokratik kazanımıdır ve önemli olan bir toy havasında, bir bayram havasında birlik ve kardeşlik içinde geçmesidir” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin