info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Belediyenin Duvarına Vatandaş Tepki Gösterdi

Tekirdağ otogarında Tekirdağ Belediyesince yaptırılan duvara, halk tepki gösterdi. Bir otobüs şirketinde çalışan yürüme engeli Nigar Duman, bu duvar yapılmadan önce buradan garaja rahat raha

Tekirdağ otogarında Tekirdağ Belediyesince yaptırılan duvara, halk tepki gösterdi. Bir otobüs şirketinde çalışan yürüme engeli Nigar Duman, bu duvar yapılmadan önce buradan garaja rahat rahat geçebildiklerini söyledi.

Kaldırma belediye tarafından duvar yapılmasına anlam veremeyen Duman, halkın buradan geçmek için duvardan atlamak zorunda kaldığını ifade etti. Kendinin özürlü olduğu için buradan geçemediğini de kaydeden Duman, eskiden buradan rahatça geçebiliyordum. Ama belediye tarafından yaptırılan duvar yüzünden buradan geçmem imkansız. Ben yürümekte güçlük çekiyorum. Belediye başkanımıza sesleniyorum. Acaba kendini bizim yerimize koydu mu dedi.

Tekirdağ Belediye Başkan yarımcısı Sinan Çetiz ise, daha önce çizilen proje kapsamında burada böyle bir yol olmadığını ve tuvaletten pis kokular geldiği için bu yolu kapattıklarını söyledi. Garaja büyük ve daha geniş bir kapının yapıldığının altını çizen Çetiz, otogarda yeni düzenlemeler yaparak çevreyi güzleştireceklerini söyledi.