info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Biçerdöverle Kamyonet Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Kırklareli’nde, biçerdöver ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

Kırklareli'nde, biçerdöver ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.
 
Kırklareli merkeze bağlı Değirmencik köyü ile Kavakdere köyü arasında meydana gelen trafik kazasında, yolda aşırı sis bulunması üzerine biçerdöver ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Biçerdöverin ön kısmında bulunan makas, kamyonetin tavanını parçaladı.
 
Edinilen bilgiye göre, Değirmencik köyü ile Kavakdere köyü arasında meydana gelen trafik kazasında, Hasan Ö. hakimiyetindeki 39 EK 544 plakalı kamyonet Değirmencik köyünden Kavakadere köyü istikametine gitmekte iken, Kavakdere köyünden Değirmencik köyü istikametine giden Adnan K. kontrolündeki 39 01 12423 plakalı biçerdöver ile aşırı sisten dolayı kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma ile biçerdöverin ön kısmında bulunan makas, kamyonetin tavanını parçaladı.
 
Kazada, kamyonetin içinde bulunan Gökhan Ö. öldü. Kamyonetin içinde bulunan Hasan Ö. ağır yaralanırken, Münin E., Mehmet A. kazayı hafif yara ile atlattı. Biçerdöver içinde bulunan Şükrü Ç. ve Adnan K. ise kazadan yara almadan kurtuldu.
 
Durumu ağır olan Hasan Ö. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kırklareli Devlet Hastanesi'ne ardından da Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde özel bir hastaneye sevk edilerek yoğun bakıma alındı.
 
Kazada hayatını kaybeden Gökhan Ö.'nün cesedi ise Kırklareli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.