info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Boğaç Kaan Murathan’dan Muratlı’ya Ziyaret

Ergenekondan tutuklu bulunan Boğaç Kaan Murathan da tahliye oldu.Boğaç Kaan Murathan’ın tahliyesinin ardından, İstanbul yerine Muratlı’ya hareket etmesi şaşkınlığa sebep oldu.

Yaklaşık elli araçlık konvoyla Muratlı’ya gelen Boğaç Kaan Murathan, Muratlı’da kafe işleten yakınları ve hemşehrileriyle buluştu.Beraberindeki konvoyla Muratlı’da bulunan Magazin kafeye gelen Murathan’ı iki tane birden kurban keserek karşıladılar.Kurban kesiminin ardından Magazin kafe sahibi Yusuf Özdemir tarafından karşılanan Boğaç Kaan Murathan burada yakınlarıyla ve hemşehrileriyle hasret giderdi.
 
Bu konuda bir açıklama yapan Yusuf Özdemir, “Ben de Trabzonluyum.Sayın Boğaç Kaan ağabeyimiz gibi Türkiye’de tanınmış ve ulusal basın tarafından tanınan birinin işyerimi ziyaret etmesi bir onurdur.Mekanımıza gelerek yakınlarını ve hemşehrilerini burada ziyaret etmesi bizi ziyadesiyle memnun etmiştir.Kendilerine teşekkür ederim.” Dedi. Kurban yemeğinin vatandaşlara ikramı ve kendilerini karşılayanlarla sohbetinin ardından,Boğaç Kaan Murathan Muratlı’dan ayrıldı.