info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Boks Milli Takım Kaptanı Transfer Oldu

Boks Bayanlar Mili Takım Kaptanı Nurcan Göksel, İstanbul daki Kıraç Spor Kulübü nden Tekirdağ Rıhtımspor a transfer oldu.

Boks Bayanlar Mili Takım Kaptanı Nurcan Göksel, İstanbul'daki Kıraç Spor Kulübü'nden Tekirdağ Rıhtımspor'a transfer oldu. Tekirdağ'a karşı bir sempatisi olduğu ifade eden milli sporcu, bayanlara boks sporunu sevdirmeye çalışacağını söyledi.

İstanbul Kıraç Spor Boks Kulübü'nün milli sporcusu Nurcan Göksel, bedelsiz olarak Tekirdağ'ın Rıhtımspor Boks Kulübüne transfer oldu. Kulüp binasında sözleşme imzalayan bayan milli sporcu, Tekirdağ'a sempatisi olduğu için teklifi kabul ettiğini söyledi.

Aylık bin lira alacağını ifade eden 29 yaşındaki Boks Bayanlar Mili Takım Kaptanı Nurcan Göksel, boks sporunu kadınlara sevdirmek istediğini belirterek şunları söyledi:

'20 yıldır sporun içindeyim. 10 yıldan bu yana ise boks yapıyorum. 69 kiloda milli takım forması ile ringlere çıkıyordum. 2008 Dünya Bayanlar Boks Şampiyonası'nda aldığım üçüncülük dışında birçok Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu kazandım. Tekirdağ'a büyük sempatim var. İstanbul Kıraç Spor Kulübü'nden Tekirdağ Rıhtım Spor Kulübü'ne transfer oldum. Burada boksu sevdirmek için çalışacağım. 22 Ocakta Gebze'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılacağım. İnşallah oradan Rıhtım Spor Kulübü'ne dereceyle dönerim. Boksun sporunun herhangi bir tehlikesi yok. Diğer spor dallarına göre tehlike yönünden daha alt seviyelerde yer alıyor. Ayrıca stres atmaya da çok yardımcı. Maç anında çeşitli koruyucular kullanıyoruz. Ayrıca gerekli durumlarda hakem de müdahale ediyor. Boksa başlandığı zaman bırakılamıyor. Özellikle bayanlara boks yapmalarını tavsiye ediyorum' dedi.

Rıhtımspor Kulübü Başkanı İlyas Meral ise yeni transfer ettikler Nurcan Göksel'e güvendiklerini belirterek, 'Hem Tekirdağ'da boks sporunu sevdirmesini, hem de kulübümüzü temsil ettiği alanlarda başarılı olacağını düşünüyoruz. Kendisine bu konuda çok güveniyoruz' dedi.

AYLIK BİN LİRA ALACAK

İstanbul'daki kulübünden bedelsiz olarak transfer edilen 29 yaşındaki milli sporcu Nurcan Göksel, Rıhtımspor kulübünden aylık bin lira ücret alacak. Göksel, 22-27 Ocak tarihileri arasında Gebze'de yapılacak olan Türkiye Bayanlar Boks şampiyonasında Rıhtımspor kulübü ile 69 kiloda ringe çıkacak.

Kaynak: Türk.Net