info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bölgesel Halk Eğitimi Etkinliği 11 İlin Katılımıyla İlimiz de Yapılacak

Bölgesel Halk Eğitimi Etkinliği 11 İlin Katılımıyla İlimiz de Yapılacak.

Bölgesel Halk Eğitimi Etkinliği 11 İlin Katılımıyla İlimiz de Yapılacak.

Tekirdağ Halk Eğitim ve A.s.o müdürlüğünün ev sahipliğinde Tekirdağ da 11 ili katılımıyla bölgesel Halk Eğitim etkinlikleri programının tanıtım toplantısı Tekirdağ Halk eğitim Salonunda yapıldı.

Tekirdağ Milli eğitim müdürlüğü Şube müdürü Adil Özer ve Halk Eğitim Merkezi ve A.S.O müdürü  Suat Aydın tarafından program detaylarıyla basın mensuplarına açıklandı.

5 – 10 Haziran 2012 tarihinde ilimizde yapılacak olan Bölgesel Halk Eğitimi Etkinliği ve program süresince il ve ilçeler de yapılacak olan programlarda  her ilden gelecek olan kafilelerin başına Tekirdağ dan okul müdürleri görevlendirildi. Gelecek olan kafilelerin kalacakları yerde Kumbağ Milli eğitim Kampı olarak belirlendiği açıklandı. 08.06.2012 Cuma günü gelen misafirlerin müdürlerinin topluca Tekirdağ belediyesinin sağlayacağı araç ile Edirne iline gezi düzenlenecek. Edirne’ye gidecek olan kafileye Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü Edirne’nin tanıtımı ve ağırlama organizasyonunun yapılacağı belirtildi.

Ayrıca Tekirdağ limanının kapalı olması sebebiyle Barbaros limanından 9.06.2012 cumartesi günü gelen kafilelerin Tekirdağ açıklarında denizde gezi düzenleneceği açıklandı.

Gelen kafilelerin hazırlamış oldukları tanıtıcı el işleri , konferanslar , panellerin düzenleneceği vatandaşlarında ilgiyle izleyeceği etkinlikler yapılacağı kaydedildi.

Son gece Tekirdağ’a gelen kafilelerin öğretmenevinde müzik eşliğinde veda gecesinde Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek in de katılımıyla hediyelerin takdimi yapılacak.

Bir hafta boyunca Halk Eğitim etkinlerine Tekirdağ’ın tanıtımı açısından tüm halkımızı etkinliklerimize bekliyoruz .

Tekirdağ da yapılacak olan bölgesel Halk eğitim etkinliklerine Aksaray, Bingöl, Elazığ, Hatay , Kahramanmaraş, Muş, Rize, Tokat, Osmaniye, Yozgat ve ev sahibi Tekirdağ Halk Eğitim müdürlüğü katılacak.