info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

BSH Devler Liginde Yok

İstanbul Sanayi Odası’nın açıkladığı Türkiye’nin 2013 yılı 500 büyük sanayi kuruluşlarının arasına Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren 20 firma girmeyi başardı.

BSH yetkilileri, bu yıl yapılan çalışmaya gecikmeden dolayı katılamadıklarını ve bu nedenle listede yer almadıklarını belirtti. 
Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Organize Sanayi Bölgesi’nden 20 firmanın girmeye hak kazandığı İstanbul Sanayi Odası En Büyük 500 Sanayi Kurulu listesi açıklandı. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, “2013 rakamlarına göre ‘Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu’ listesine bölgemizden 20 firmanın girmesi bizim için çok önemli. ÇOSB yönetimi olarak katılımcılarımızın en verimli üretimi sağlamaları, katma değeri yüksek imalatı için ulaşım, iletişim, altyapı çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İSO’nun ‘İkinci 500 Büyük’ listesinde de birçok katılımcımızın yer almasını bekliyorum. Türkiye ölçeğinde yapılan bu araştırmalar ÇOSB açısından çok önemli bir gösterge" dedi ve üyelere en iyi hizmeti sunma arayışı içerisinde olduklarını kaydetti.