info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Büyükşehir Meclisi Toplandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığı’nda Haziran ayı olağan toplantısının 1. oturumunu gerçekleştirdi.

Tekirdağ Belediye Kültür Merkezi Salonu’nda yapılan toplantıda açılış konuşmasını yaparak OSB ve Asyaport limanı ile bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  Muratlı’da Ergene Nehrinde boğularak hayatını kaybeden çocuklara Allahtan rahmet ailelerine de başsağlığı diledi ve toplantı öncesi hayatını kaybeden çocuklar için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Albayrak sistemin yavaş yavaş işlemeye başladığını yılbaşından sonra da çalışmaların rayıma gireceğini söyledi. Toplantıda Asyaport ve Torsab İnceleme Komisyonu ile İçişleri ve Tarım Komisyonu kurulması kararlaştırıldı. Asyaport ve Torsab İnceleme Komisyonuna Ekrem Eşkinat, Ulaş Yurdakul, Ensar Sivri, Nebi Tepe, Fehmi Altayoğlu, Ali Bakır, Orkun Ekrem Yılmaz, Ömer Kılınç ve Kamil Günay seçildi. İçişleri Komisyonu İsa Kunt, Mustafa Karaçay, Ömer Cebe, Hüseyin Vasfi Güler Çiğdem Koncagül,  Tarım Komisyonu da cem Özkan, Fatih ertem, Nazmi Duygu, Bülent Eres ve Hasan Ergun dan oluştu.2. Oturum 11 Haziran Çarşamba günü Belediye Kültür Merkezi salonunda yapılacak.
 
Toplantıya onur konuğu olarak katılan Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer de Büyükşehir Meclis Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi ve bu meclisin güzel hizmetlere imza atacağını söyledi. Yüceer kendilerinin de Ankara’dan gereken desteği vereceklerini belirtti.