info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

ÇESAV ın Atatürk Kız Öğrenci Yurdu Tamamlanma Aşamasına Geldi

Çorlu Eğitim ve Spor Vakfı (ÇESAV) Başkanı Adnan Sülün, ÇESAV ın imkanları ile yaptırılan Atatürk Kız Öğrenci Yurdu nun tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi.

Çetin Emeç Bulvarı üzerinde yer alan Atatürk Kız Öğrenci Yurdu`nun dış cephesinin ve mantolama işlemlerinin tamamlandığını belirten ÇESAV BaşkanıAdnan Sülün; "Kısa sürede bina içi çalışmalarına başlayacağız. Parke ve fayans döşeme işlemi ile zemin döşemeye geçildi. Hedefimiz 2010?2011 döneminde tamamlamak" dedi.

ÇESAV`ın kendi elde ettiği gelirlerle yurdun yapımını sürdürdüğüne işaret eden Sülün; "Ziraat Odası Başkanlığı 10 Bin TL bağışladı. Yurtta 16 odamız olacak. 80 ? 100 öğrenci kontenjanımız olacak bunun bir bölümünü de yardıma muhtaç öğrencilerimize ayıracağız" diye konuştu.

10 Bin TL bağış yapan kişi ya da kurumların isimlerinin yurt içerisindeki odalara verileceğini de sözlerine ekleyen Sülün; "2 talep oldu ve bağış gerçekleştirildi. Ziraat Odası Başkanlığı ile İrfan Altındal Ailesi bağışta bulundu. 2 odaya bağış yapıldı, isimleri verilecek. Yurdun girişine de bağışçıların isimleri yazılacak" şeklinde konuştu.

Sülün sözlerini şöyle sürdürdü; "Çorlu Atatürk Meydanı`nda kapalı otopark işletiyoruz. Buradan elde edilen gelirlerle çalışmalarımızı yapıyoruz. Bağışa ihtiyacımız var. Hayırsever Çorlu halkının yurdun tamamlanması için gereken desteği vereceğinden eminiz."