info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çevre paneline Tekirdağ ev sahipliği yaptı

Tekirdağ Belediyesi nin de üyesi olduğu Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen ve Tekirdağ Belediyesi nin ev sahipliği yaptığı çevre paneli Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Atık kağıt, pil, yağ, lastik, elektrikli ve elektronik atıkların geri dönüşümü konulu çevre paneline İnş. Müh. Öğr. Üyesi Yard. Doç. Dr. Ömer Faruk Kültür, İstanbul İl Çevre Orman Müdürlüğü nden Rahşan Bukni Ulus, Çevre ve Orman Bakanlığı Yetkilisi Ümit Güven Ulusoy, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği Genel Sekreteri F. İnci Kavuştu ve Ezici Atık Yağ Geri Dönüşüm İşletmesi Çevre Mühendisi Işıl Erel konuşmacı olarak katıldılar.

Panelin açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, çevre konusuna büyük önem verilmesi gerektiğini belirterek, "Halk sağlığını koruyarak toplumun yaşam kalitesinin artırılması çerçevesinde biz de Tekirdağ Belediyesi olarak çevre ve geri dönüşüm konusundaki çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz" dedi. Başkan Dalgıç, böylesinde önemli bir panele ev sahipliği yapıyor olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını da sözlerine ekledi.

Açılış konuşmasının ardından konuşmacılar slayt gösterileri eşliğinde ambalaj atıklarının toplanması ve geri kazanımı konularında ayrıntılı bilgiler verdiler. Panele Marmara Belediyeler Birliği üyesi belediyelerin yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.