info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp li Kadınlar Kahvaltıda Buluştu

Chp li Kadınlar Tekirdağ İl Kadın Kollarının Düzenlediği Kahvaltıda Bir Araya Geldiler

 

SEVGİLİ DOSTLAR MERHABA
İl Kadın  Kollarımızın  Düzenlemiş  Olduğu  Dayanışma  Kahvaltımıza   hoş geldiniz.  Ayrıca  bizleri böyle bir etkinlikte  yanlız  bırakmadığınız  için de teşekkür  ederiz.
 
Değerli  dostlar:
Ülkemizin içinde  bulunduğu karanlığa ve gerici zihniyete  karşı  şu  günlerde ne kadar  çok bir birimize  ihtiyacımız olduğunun  sizlerde  farkındasınız.
 
Yağmur olup  damla damla  çoğalmaya, Demokrasi ve  Cumhuriyet  karşıtı  güçlerin,   Atatürk  devrim  ve  ilkelerinin,  Sosyal   Hukuk  Devletinin,  laikliğe  karşı  şeriatı  örgütlemenin  karşısında  dik  durabilmek  için .
 
Dini  siyasete,  ticarete,  yaşamın  her alanına yaymaya  çalışarak,  genelinde  ayrımcılığa,  bölünmüşlüğe  hayır  diyebilmek için,  birlikteliğe ne  kadar   ihtiyacımız  olduğunu  sizler de biliyorsunuz.
 
 
Artık bu  ülke  insanının  Adaletsizliğe,  Hukuksuzluğa,  yandaş  kayırmacılığına,yalana dolana,  ırkçı  gerici yobaza  tahammülü  kalmamıştır.    Bizler  ülkemizin  geleceğine  sahip  çıkmak  için,  eşitçe  ve  özgürce yaşayabileceğimiz  bir  Türkiye  için  hep birlikte  mücadele  etmeliyiz.
 
Ülkemizin  aydınlık  geleceği   adına,  bu  birliktelikle çok  işler  yapabileceğimize  inanıyoruz.
 
Bu  inançla  sizleri  sevgi ve  saygıyla  selamlıyor,  AFİYET  olsun diyorum.
 
 CHP İL KADIN KOLU BAŞKANI
HÜLYA  KARAAĞAÇ
Kaynak : Murat Ürtekin