info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp Tekirdağ İl Yönetimi Malkara da

23 Ağustos 2013 Cuma akşamı Malkara ilçe teşkilatına gelen CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, CHP İlçe Başkanı İsmail Uzun, parti yönetimi ve CHP Belediye Başkan Aday adayı Ulaş Yurdakul ile görüşerek Basın’a partilerinin yerel seçimlerdeki aday belirleme yöntemlerini söyledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına Haluk Öztrak, Şerafettin Terzi, Kadir Albayrak’ın aday adayı olduğunu, Belediye Başkanları olan Adem Dalgıç’ında önümüzdeki günlerde aday adaylığını açıklayacağını belirten CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, Çorlu Belediye Başkanı olan Ünal Baysal’dan bir açıklama gelmediğini belirtti.
 
Belediye Başkan adaylarını ve Belediye Meclis Üyeleri adaylıklarını belirlemek için delegenin önüne sandık koyacaklarını, anket düzenleyeceklerini temayül yoklamaları sonrasında da adayların belirleneceğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Recep Palabıyık ” Malkara’da çok rahatız. Malkara hak ettiği hizmeti CHP li Belediye zamanında alacaktır.” dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Uzun ise toplantının adaylıklar, sandık kurulları ve parti içi eğitimlerinin durumlarının görüşüleceği bir toplantı olduğunu ifade etti.