info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp’li Köprülü Seyyah Oldu

Meclis çalışmalarında ki boşluğu yaptığı meclis dışı çalışmalarla dolduran CHP’li Köprülü, gece gündüz demeden yoğun mesaiye devam ediyor.

Katıldığı toplantılarda; birlik ve beraberlik vurgusu tapan Köprülü, vatandaşların takdirini kazanıyor.
 
Ankara Tekirdağ arasında mekik dokuyan Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, TBMM çalışmaları biter bitmez seçim bölgesi olan Tekirdağ’a geliyor. Bölge sorunlarını her fırsatta TBMM kürsüsünden dile getiren Köprülü; ilçelere, köylere yaptığı ziyaretlerde Tekirdağlı hemşerilerinin sorunlarını dinleyip not alarak Ankara’da Meclis gündemine getiriyor.
 
CHP TÜM İLÇELERDE BÜYÜK BAŞARI KAZANACAK
 
Geçen hafta Genel Kurul çalışmalarının ardından Tekirdağ’a gelen Köprülü, ayağının tozuyla Ergene ilçesine gitti. Akşam saatlerinde geldiği ilçede, miting gibi karşılama yapılan Köprülü’ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Partisinin Ergene İlçe örgütüyle ve Aday adayları ile beraber Pınarbaşı, İğneler, Ahimetköyü, Misinli beldesine ziyaretler gerçekleştiren Köprülü, yerel seçimlerde CHP’nin tüm ilçelerde büyük başarı kazanacağını vurguladı. Gittiği her bölgede yoğun bir kalabalığa hitap eden Köprülü, hem yerel seçimlerde partisinin politikalarını anlattı hem de AKP iktidarının politikalarına yönelik sert eleştirilerde bulundu. Köprülü, Ergene İlçesinde gece yarısına kadar süren ziyaretlerinin ardından ertesi gün de yoğun bir program geçirdi.
 
TÜRKİYE 76 MİLYON İNSANIN EŞİT KOŞULLARDA GÖRÜLDÜĞÜ BİR ÜLKE OLMALIDIR
 
Hafta sonu Çorlu’da düzenlenen 1. Uluslararası Balkanlarda Alevilik—Bektaşilik konulu Sempozyuma katılan CHP’li vekil burada yaptığı konuşmada “Bizim kültürümüzde sevgi ve hoşgörü vardır. Türkiye 76 milyon insanın eşit koşullarda görüldüğü bir ülke olmalıdır.” dedi. Sempozyum’un ardından yerel bir radyo programına konuk olan CHP milletvekili Köprülü, başta TBMM çalışmaları olmak üzere, yaklaşan yerel seçimler ve siyasi gündem üzerine değerlendirmelerde bulundu. Programın ardından Kocaeli’ne hareket eden CHP’li Köprülü, akşam saatlerinde gittiği Kocaeli’nde, Körfez ve Gebze ilçelerinde yer alan Rumeli Balkan Derneklerine ziyarette bulundu. Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü’nün bu ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını belirten dernek yöneticileri Köprülü’ye teşekkür ettiler.
 
ÇAYIROVA İLÇESİ’NDEN SORUMLU OLDU
 
27 Ekim Pazar günü Kocaeli’nde gerçekleşen eğilim yoklamasında CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Emre Köprülü, Çayırova İlçesi’nden sorumlu oldu. Eğilim yoklamasının ardından açıklama yapan CHP’li milletvekili, sonuçtan memnuniyet duyduklarını birlik ve beraberliğin kazandığını ifade etti.
 
ÇORLU GAZETECİLER DERNEĞİ’NİN DÜZENLEDİĞİ FUTBOL TURNUVASI KUPA TÖRENİNE KATILDI
 
Kocaeli’nde ki görevini tamamlayan Köprülü daha sonra Çorlu İlçesi’ne hareket etti. Akşam saatlerinde Çorlu’ya geçen CHP’li Köprülü ayağının tozuyla Çorlu Gazeteciler Derneği’nin düzenlediği futbol turnuvası kupa törenine katıldı.