info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çiftçiye Teknolojik Fuar

Tarım Fuarcılığında Değişim ve Yeniliğin Adresi Olan DLG Fuarcılık Ltd. Şti. “Doğru bilgi, doğru ticaret” felsefesi ile tarıma hizmet vermeyi hedefliyor.

Girişin ücretsiz olarak yapılacağı belirtilirken fuarda;190bin metrekarelik açık alanda yurtiçi ve yurt dışından 67 katılımcı yer alacak.
 
Marmara bölgesinin en büyük uygulamalı açık alan fuarı olan DLG- ÖÇP Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarının üçüncüsü 15 – 18 Ağustos 2013 tarihleri arasında tarımın başkenti olan Tekirdağ’ın Karaevli Köyü’nde ziyaretçileri ile buluşacak.
 
GELECEĞİN ÜRÜNLERİ FUARDA
 
“Doğru bilgi, doğru ticaret” felsefesi ile tarıma hizmet vermeyi hedefleyen fuarda; geniş bir tarım platformu oluşturulacak.
Tüm çiftçi örgütlerinin katılımcı olacağı ve farklı etkinliklerin gerçekleştirileceği fuarda yenilikçi ve geleceğin ürünleri sergilenecek.
 
FUAR 15 – 18 AĞUSTOS’TA
 
Alman Tarım Birliği (DLG) ve Önder Çiftçi Projesi’nin (ÖÇP) ortaklaşa kurduğu DLG Fuarcılık Ltd. Şti. tarafından düzenlenen ve T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Namık Kemal Üniversitesi’nin destekleyici kuruluş olarak ve Vodafone’nun iletişim sponsoru olarak yer alacağı fuar 15 – 18 Ağustos tarihlerinde ziyaretçileriyle buluşacak.
 
TARIMA HİZMET VEREN 20 FİRMA
 
Tohum, gübre, ilaç, fidan, sulama firmalarının ekim yaparak ürünlerini sergileyecekleri fuarda 16 deneme alanı, traktör ve mekanizasyon firmalarının demo yapacakları 44 makine demonstrasyon alanının yanı sıra 1200 m² hayvancılık alanı ve tarıma hizmet veren 20 firmanın bulunacağı kampus çim alanları yer alıyor. Karaevli – Tekirdağ’da  190.000 metrekarelik açık alanda yurtiçi ve yurt dışından 67 katılımcının katılımı ile gerçekleşecek fuara Türkiye’nin bir çok şehrinden ve Dünya’nın çeşitli ülkelerinden ziyaretçinin akın etmesi bekleniyor.
 
KAZANMA ŞANSI SİZLERİ BEKLİYOR
 
Ziyaretçilerine çeşitli aktivitelerle zevkli dakikalar yaşatması planlanan fuarda, hayvancılık bölümünde büyük baş ve küçük baş yarışmaları düzenleniyorken her akşam saat 18:00′de çekilişlerle çeşitli hediyeler kazanma şansı da ziyaretçilere sunulacak. Fuar alanına giriş kartları fuar alanı girişlerinde bulunan gişelerden temin edilirken giriş ücretsiz olarak yapılacak.
Tarıma gönül veren herkesin fuara davetli olduğu bildirildi.