info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

ÇÖLYAK Başkanı`na Anlamlı Hediye

Trakya Çölyakla Yaşam Derneği ile Atatürk Gönüllüleri Kütüphane Oluşturma Platformu başkanları, tüm derneklere örnek olacak bir dayanışma ve hizmet örneği sergiliyorlar.

Trakya Çölyakla Yaşam Derneği başkanı Bahar Ayşegül Gülcü ile Trakya Atatürk Gönüllüleri Platformu başkanı Şerif Dursun hem Çölyakla mücadelede hem de Tekirdağ ve Tüm Trakya’ya kütüphane kazandırma anlamında büyük mücadele veriyorlar. 

Bunu da her zaman her ortamda gerçekleştiren başkanlar, bu kez sıra dışı dayanışma örneği sergilediler. 

Trakya Çölyakla yaşam derneği başkanı Bahar Ayşegül Gülcü, İstanbul Tekirdağ ve tüm Türkiye’den gelen bağış kitapları Tekirdağ Atatürk Gönüllüleri Kütüphane oluşturma Platformu başkanı Şerif Dursun’a teslim ederken, sürpriz bir hediyeyle karşılaştı. 

Şerif Dursun tarafından Bahar başkana anlamlı bir hediye takdiminde bulunan Şerif Dursun, hediyesiyle duygulandırdı. 

Şerif Dursun, aslen Hayrabolulu olan ve Diyarbakır Çermik ’de yaşayan ahşap yakma resim sanatçısı Asım Demirbaş’ın Trakya Çölyakla yaşam Derneğine ve başkanı Bahar Ayşegül Gülcü’ye hitaben muhteşem bir Atatürk tablosu hediye etti. 

Bu hediye karşısında duygulanan Bahar Ayşegül Gülcü; “şu an duygularımı ifade edecek kelimeleri seçmekte zorlanıyorum. Çünkü bu duygunun tarifi yok. Bizim için günlerce zaman ve emek harcayarak bu tabloyu yaparak bize gönderen Asım Demirbaş’a ve bu güzel hediyeyi bizlere ulaştıran Şerif Dursun’a minnettarım. Bu iki kuruluşun dayanışması, hizmet ve dostluğun dayanışması anlamında tüm Türkiye’ye örnek olur inşallah. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” Dedi. 

Bu konuda memnuniyetini dile getiren Şerif Dursun; “bizim amacımızın temelinde, herkesin kitap okuması için imkân sağlama mücadelesini sürdürerek hem kitap okuma sevgisini aşılamak hem de ülkemizin kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk’ün adını ilim-irfan ve eğitim yolunda ışık olması temennisiyle yaşatmaktır. Bu yolda Bahar Hanımın desteği büyüktür. Ayrıca derneğinin amacının insanlara sağlıklı yaşama yolunda özveriyle çalışmak olduğunu görünce, büyük takdiri hak etmektedirler. Bizler sadece iki kuruluş değil, tüm dernek ve platformlarla her zaman dayanışma içinde olmaya hazırız. Bahar Hanıma ve Çölyak derneklerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” Dedi. 

 

Kaynak : Murat Ürtekin