info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan

Çorlu Akparti İlçe Başkanlığı Seçimlerini Adnan Volkan Kazandı. Tekirdağ Çorlu ilçesi Ak parti olağan kongresi Çorlu kapalı salonunda çok görkemliydi.

Divan başkanlığını Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Caner Günay, Başkan Yardımcılıklarını Hüseyin Çolakoğlu, Eşref Ekin, Elif Baş Kan, Fahrettin Sergin oluşturdu.

Kongreye katılan Ekonomi bakanı Zafer Çağlayan ve Milletvekilerinin salondan ayrılması ile yapılan seçimler saat 17.00 de kullanılan oyların bitmesinden sonra açılan sandıktan Sarı listenin sahibi Adnan Volkan ve yönetimi kullanılan 282 oydan 259 unu Beyaz listenin sahibi Polat Perçinoğlu 20 oy aldı 3 oy geçersiz sayıldı.

Tekirdağ Ak parti il Başkanı Soner Çizen Tekirdağ Merkez ve İlçelerinde kongrelerin tamamlandığını teşkilatımızda birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz, hedefimiz belli 2014 seçimlerinde Tekirdağımıza kurulacak olan büyükşehir belediye başkanlığını alarak hükümet imkanlarını ilimizin her tarafına getirmek için el birliğinle çalışacağız dedi.

Kendisine İl başkanlığı için adaylık sorumuzu teşkilat genel merkezimiz ve başbakanımız Ak parti genel başkanımız R. Tayyip Erdoğan ın uygun görmeleri halinde önümüzdeki dönemde daha çok çalışarak, göreve hazır olduğunu açıkladı.

 

 

Adnan Volkan yönetim kurulu üyeleri

    Zeki Kurmut
    Bilal Tekin
    Mümin Kelle
    İsmail Köroğlu
    SEmahi İnan
    Mehtap Baş
    Özlem Çetinkaya
    Osman Torun
    Gülden Aksulu
    Sinan Kumyol
    Serkan Erçili
    Suat Özden Akın
    Rıdavan Meriç
    Birol Şeref
    Mithat Saydan
    Selim Hasçelik
    İbrhim Öztürk
    Halil Demir
    Muzaffer Ateş
    Mustafa Güçlü
    Mehmet Özçelik
    Ali Satım Çolak
    Haşim Kahraman
    Serhat Kocamanlar
    Kurtuluş Ay
    İbrahim Özcan
    Hüsnü Yılmaz
    Hacı Şimşek
    Mithat Olgaç