info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Medya Mensupları Derneği nden Örnek Hareket

Tekirdağ ın Çorlu ilçesinde Genel Merkezi bulunan Çorlu Medya Mensupları Derneği Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeği düzenledi.

İftar, üyelerin kendi aralarında topladıkları paralarla Çorlu belediyesi Aş evinde bin kişilik düzenledi. Düzenlenen iftar yemeğine dernek üyelerinin tamamı katılım gösterdi. 
 
İftar yemeğinde bir konuşma yapan Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun, iftar yemeğinin hazırlanmasında emeği geçen tüm yönetim kurulu ve üyelere teşekkür ettiğini belirtti. 
 
Yirun, “ Sosyal sorumluluk projesi kapsamında üyelerimiz tarafından bu yıl iftar yemeğinin ihtiyaç sahiplerine ulaşılması yönünde karar çıktı. Yönetim kurulumuz ile birlikte bu kararı bizler de destekleyerek çalışmasını yaptık. Yemeğin gideri tamamen üyelerimiz ve yönetimimizin bağışlarıyla gerçekleştirdi. Herkes gönlünden ne koparsa bu yemeğe katkı sağladı. Allah herkesten razı olsun. Emeği geçenlere ve bu organizasyona katılanlara teşekkür ediyorum”dedi.
 
Çorlu Medya Mensupları Derneği’nin birleştirici ve buluşturucu iftar yemeği aş evinin bahçesinde yenilmesi ayrı bir güzelliği ortaya koyarken, iftara Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan Yardımcısı Kemalettin Avcı, işadamı Mehmet Diktaş ve arkadaşları, Tümkas- Der Genel Başkanı Murat Çalık ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye İmamı Orhan Sağlam, Bormalı Camii İmamı Bilal Akçay ve vatandaşlar katıldı.
 
Medya mensupları iftar yemeğinin hazırlanmasında aşçılar Veysel Karadöngel ve Sabri Bilen’in gayretleri dikkatten kaçmadı. İftar menüsünde havuçlu sebze çorbası, kuşbaşı etli kuru fasulye, şehriyeli pirinç pilavı, Kemalpaşa tatlısı ve ayran ikram edildi.
 
Çorlu’ da Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Belediye Meclis Üyeleri’nin onayı ile kurulan Belediye Aş evi iftar öncesi yoksullara kapı kapı günlük 500 kişilik yemek servisi yaptı. Aş evinde Ramazan boyunca her akşam bin kişiye yakın vatandaşa iftar yemeği sunuldu.
 
Aş evinden sorumlu Başkan Yardımcısı Kemalettin Avcı ve personeli aş evini günün her saati temiz ve hijyenik halde tutarak tam not alıyor.