info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu TEMA dan örnek fidanlık

TEMA Çorlu Gönüllü Temsilciliği tarafından her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen toplantı geçtiğimiz gün belediye konutlarının arkasında yer alan TEMA Fidanlığında gerçekleştirildi.

TEMA üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan TEMA Çorlu Gönüllü Temsilcisi Ahmet Cömert şunları söyledi;

"Bugün toplantımızı neden burada yaptık derseniz, yeni katılan arkadaşlarımızın da fidanlığımızı görmesini istedik. Güzel havadan da istifade ederek toplantımızı burada gerçekleştirmeyi uygun bulduk. Bundan sonrada bu şekilde açık havada bir araya gelmek istiyoruz. Bu fidanlık kuruldu kurulalı çok arkadaşımız buraya gelmediği gibi, tek bir fidan kökü bile kazmadılar.

O sebeple ara sıra ziyaret etmekte fayda var. Burada bizim ağaç tohumlarından fidan yetiştirme imkânımız var. Bu da bizim buradaki masraflarımızı kat kat karşılar. Yapılması gereken bazı şeyler var. Fidan yetiştirirsek kolaylık kendiliğinden doğacak. Biz şu an da Türkiye nin hiçbir temsilciliğinde olmayan bir fidanlığa sahibiz. Geçtiğimiz gün Bulgaristan Başkonsolosu da gelerek teşekkürlerini iletti bizlere. Fidanlığımız 2004 yılının Mart ayında ancak düzenlendi. Geldiğimizde dümdüz bir alandı." dedi.

Bunun yanı sıra TEMA Gönüllü temsilciliğine yeni katılan Anemon Kimya firmasının ortağı ve Marmara Halı Yıkama Firmasının sahibi Murat Öztürk; "Gönül isterdi ki Rotary ve Lions gibi dernekler bu tür sosyal içerikli derneklere destek versinler. Bizim kendi içimizden projeler üretmemiz çok güzel olur." Dedi.

TEMA üyeleri yapılan toplantının ardından TEMA Gönüllü Temsilcisi Ahmet Cömert eşliğinde TEMA fidanlığını gezerek bilgiler aldılar. TEMA Üyeleri toplantı sonrası fidanlıkta mangal partisi düzenlediler.