info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dalgıç, Altınovaspor’un Dayanışma Yemeğine Katıldı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özen ile beraber geçtiğimiz yıl 2. Amatör kümede şampiyon olarak 1. Amatör kümeye terfi eden Altınovaspor ’un dayanışma yemeğine katıldı.

Altınova’da yemeğin yapıldığı  restaurantın girişinde Kulüp Başkanı Kemal Albakır ve yöneticileri tarafından karşılanan Başkan Dalgıç burada yaptığı   konuşmada göreve geldikleri günden beri spor’un yanında kültürel, altyapı ve diğer birçok yeniliklere imza atıklarını söyledi.
 
Dalgıç “ Altınova için de çok önemli olan arıtma tesisi ihalesini yaptık. Bunun da çok kısa zamanda inşaatına başlayacağız. Önümüzdeki yıl inşaat tamamlandığında artık denize kanalizasyon akmayacak. Amatör Spor Kulüplerinin de ne zor şartlarda olduğunu biliyorum. Biz spor kulüplerine de elimizden gelen desteği sağladık ve bundan sonra da sağlamaya devam edeceğiz.  Altınovaspor için de çok modern bir antrenman sahası projesi hazırladık. İnşallah bu projeyi de en kısa zamanda hayata geçirerek gençlerimiz bu sahadan en iyi şekilde yararlanacaklar. İlimizin daha ileriye gitmesi ve daha müreffeh yaşanılabilir bir yer olması için el birliğiyle çalışarak ilimize sahip çıkmamız lazım” dedi. Dalgıç Altınovaspor’a yeni sezonda başarılar diledi.