info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Derbi Öncesi Dostluk Mesajları

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde Tekirdağ 1. Amatör Lig’de mücadele eden Kapaklıspor ve Sitespor yönetimi, hafta sonu oynanacak olan derbi maç öncesi düzenlenen yemekli programda basın mensupları ile bir araya gelerek dostluk mesajları verdi.

Çamlık Et Mangal Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Kapaklıspor Basın Sözcüsü Erol Buz, Sitespor 2. Başkanı Çağdaş Sucu, Kapaklıspor Teknik Direktörü Cengiz Vural ile Çerkezköy ve Kapaklı’da görev yapan basın mensupları katıldı. Haftasonu Sitespor ile karşı karşıya geleceklerini ifade eden Erol Buz, “Bizler kulüp yöneticileri olarak buradan taraftarlarımıza birlik beraberlik mesajları vermek istedik. Bu maçı kavgasız bir şekilde geride bırakıp, tüm Tekirdağ’a birlik beraberlik örneği sergileyeceğiz” dedi.
 
"YÖNETİCİLER OLARAK BİRİZ, BERABERİZ"
 
Hafta sonu oynanacak olan derbi maçta herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına inandığını söyleyen Erol Buz, “Bizler yöneticiler olarak biriz, beraberiz” dedi. Yerel yöneticilerin amatör spor dallarına destek olması gerektiğinin altını çizen Erol Buz, “Ben Kapaklıspor yönetimine bu yıl katıldım. Hakikaten meşakkatli bir işmiş. Amatör kulüplerimizin en büyük sıkıntısı da maddi konulardır. Tüm yerel yöneticilerin amatör kulüpleri sahiplenmesi gerekmektedir” ifadelerini kaydetti. Buz, kulübe olan desteklerinden dolayı da Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür etti. 
 
Kapaklıspor ve Sitespor’un her zaman birlik beraberlik içinde olduğunu söyleyen Sitespor 2. Başkanı Çağdaş Sucu ise “Amatör spor kulüpleri olarak bizlerin amacı, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan, kahvehane hayatından uzak tutmaktır. Anları spora yönlendirmek ve güzel alışkanlıklar edinmelerini sağlamak istiyoruz” dedi. 220 lisanslı sporcularının olduğunu belirten Çağdaş Sucu, hedeflerinin lisanslı sporcu sayısını bine çıkarmak olduğunu ifade etti. 
 
Spor kulüpleri olarak yalnız sportif değil, sosyal anlamda da faaliyetlerde bulunduklarına dikkat çeken Sucu, “Biz yaptığımız tüm faaliyetleri sosyal medyadan halkımıza duyurmaya çalışıyoruz. Tekerlekli sandalye yardımında bulunduk. Önümüzdeki günlerde de Kaymakamlıktan izin alarak kıyafet yardımında bulunacağız. Uyuşturucu kullanımı 13-14 yaşa kadar düştü. Gençlerimizi uyuşturucudan uzak tutmak amacıyla seminerler düzenleyeceğiz. Bu çerçevede yaptığımız ve yapacağımız bu gibi çalışmaların duyurulmasında sizlerin desteğine ihtiyacımız var” açıklamalarında bulundu.