info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Devlet Bahçeli`den Tekirdağ`da Millet İttifakına Veryansın

MHP genel başkanı Devlet Bahçeli,Tekirdağ`da yaptığı açık hava toplantısında millet ittifakına yüklendi.

Muhalefetin Avrupa'dan talimatla seçim stratejisini belirlediğini söyleyen Bahçeli; "Sandıklar Newyork'ta kurulmayacak, oylar Londra'da verilmeyecek, sayım Brüksel'de yapılmayacak. İrade sahibi Türk milleti,istiklalin de sahibidir.Nitekim zalimlerin hükmü bu aziz millete sökmeyecektir. Bir masanın etrafında palas pandıras toplanmış makus partiler Türkiye'nin kanayan yarasıdır.Bunlar teslim bayrağı çekmiş,rehin alınmış,esarete düşmüş siyaset acizleridir.Zillet ittifakı,milli mücadelede yendiğimiz muassır odakların izinde ve istikametindedir. Hiçbir milli konu umurlarında değildir.Ülkemizin hak ve çıkarlarına önem ve öncelik verdikleri yoktur.

Bunlar batıdan,  Aferin"bekleyen Türkiye karşıtlarıdır, takdir ve teveccüh gözleyen Türkiye aleyhtarlarıdır. Onlar zaferini Avrupa'dan bekleyedursun,bize Türk milleti yetecektir. Onlar yabancı başkentlerde Aferin kuyruğuna girsinler bize Tekirdağ'ın sevgisi yeter. Zillet ittifakının 30 Ocak ortak politikalar mutabakat metninde "Fetö" cülere af vardır, Pensilvanya'ya muhabbet vardır, PKK'ya açık çek vardır, HDP'ye güvence, söz,selam ve uzatılmış kirli eller vardır. CHP yapılanı yıkmanın,bayrağı indirmenin, devleti tarumar etmenin derdindedir.

İP, Türkiye'nin duruşunu sakatlamanın, PKK ile mütareke ve müzakere sayfası açmanın ısrar ve inatla peşindedir. Diğer partiler için bir şey söylemek ise kelime ve zaman israfıdır. Kemal Kılıçdaroğlu iyice şaşırmış ve şanzımanı kırmış olacak ki film repliklerinden kendisine slogan üretecek kadar ucuzlamıştır. Bu Kılıçdaroğlu, sürpriz yumurtadan çıkmış gibidir. Türk sinemasının duayeni merhum Cüneyt Arkın'ın başrolünü oynadığı 1976 tarihli "hınç" isimli filmden aşırdığı sözü kendisine uyarlayan Kılıçdaroğlu gelse ne yazar gelmese ne yazar. Ben Kemal'im diyorsa, biz de Türk milletiyiz.Meydan okuyoruz, geleceğin varsa göreceğin de var.Anlaşılan Kılıçdaroğlu bu aralar can sıkıntısından gece gündüz film izliyor.

Gerçek ile film sahnelerini karıştıracak kadar zıvanadan çıkmış,paralel bir evrene geçmiştir.Gaziantep'e gidip Şanlıurfa'lılara seslenen bir gafil karşımızdadır.Bu yüzden kendisinin tedaviye ihtiyacı olduğu yönünde kaygılarımız artmıştır.Parti binasına,"yeter söz milletin" afişini asıp ardından bunu indirip, "ben Kemal geliyorum" afişini asan Kılıçdaroğlu figüranlığa dümen kırmıştır.Siyaset yapmak yerine 3. sınıf figüranlığa talip olmuştur.

Türk milleti nereye gelirsen gel,gerisin geriye postalayacaktır.Kimin,nereye,nasıl geldiğini 14 Mayıs 2023 tarihinde göreceğiz.Zillet ittifakı ne yaparsa yapsın milli yükselişimizi durduramazTürkiye yüzyılı yayından çıkmış ok gibidir.Tekirdağ Zillet ittifakına cevabını gösterecektir.Hedefimiz belli,adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır"Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin