info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dikmen den kamuoyuna ve değerli meslektaşlarına duyuru

Dikmen den kamuoyuna ve değerli meslektaşlarına duyuru

Tekirdağ Gazetciler Cemiyeti Başkanı Özkan Dikmen tarafından yapılan yazılı çaıklamada;

KAMUOYUNA ve DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMA

Uzun bir süredir Tekirdağ ve ilçelerindeki gazetecilerin bir çatı altında toplanması ve birlik olması düşüncesi ile meslektaşlarım ve bizi seven çevreler tarafından telkinler almaktaydık. Ancak bu süre içinde kendimizce öne südüğümüz nedenlerden dolayı birleşmenin gerçekleşmesini sağlayamadık.

Gelinen noktada Tekirdağ Gazeteciler Cemiyeti olarak fedekarlık yapmanın zamanı geldiği düşüncesinden hareketle ilk adımı atmanın mutluluğu, yıllardır emek verdiğimiz derneği bırakmanın hüznü içindeyim. Tekirdağ Gazeteciler Cemiyeti bugünden itibaren fesih sürecine girmiştir. Bu süre içinde resmi olarak başkanlık sıfatımız olsa da birleşme adına bu sıfatı artık kullanmayacağımı belirtmek isterim.

Ben ve arkadaşların bu sürece katkı vermek adına yaptığımız bu hareketle en uç noktada da olsa gazetecilerin bir arada olabileceğine kanaat getirmiş bulunmaktayız. En başından bu yana birleşme olursa aday olacağımı deklare etmiş olsam da süreç sonundaki gelişmeler ve işlerimin yoğunluğunu göz önüne alarak yeniden aday olma kararını o zaman vereceğimi de ayrıca belirtmek isterim.

Meslektaşlarımla birlikte yapılan son toplantıda alınan kararla aynı hassasiyesi Tekirdağ Gazeteciler Birliği Başkanı Naci Akyazı’da yaparak en azından süreci yönetenlerin rahat hareket etmesini sağlayacaktır. Birleşme sürecinde Şerif Beysalan ağabeyimiz başkanlığında 11 arkadaşımız yeni bir oluşum gerçekleştirecek ve bu oluşumla birlikte herkes kısa süre içinde tek çatı altında toplanarak çalışmalarını yürütecektir. Alınan bu kararın ardından bizde üzerimize düşeni yapacağımız sözü ile fesih işlemlerini başlattığımızı kamuoyuna ve meslektaşlarımıza bildirmek isterim.

Tekirdağ Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak yaptığım bu son açıklama ile birlikte bu güne kadar tarafıma destek olan benimle birlikte yol arkadaşlığı yapan, şu anda meslekte olan olmayan tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi yeni bir yola girildi ve herkes bu yeni yolda kendi çizgisini çizecek. Biz üzerimize düşeni yaptık, şimdi sıra diğerlerinde…. Hoşçakalın.” denildi.

ÖZKAN DİKMEN
TEKİRDAĞ GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI