info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Diyarbakır’ı Kana Buladı Tekirdağ’da Yakalandı

Diyarbakır’ın Ergani ilçesine bağlı Yukarı Kuyulu köyünde, kendisinden alacağını istemeye gelen Mehmet ve Kemal Uluğbey’i, kalaşnikof tüfekle tarayarak öldüren katil zanlısı Davut Işık, Tekirdağ’a bağlı Kapaklı ilçesinde yakalandı.

Yaklaşık 8 ay önce meydana gelen olayda Ergani'ye bağlı Yukarı Kuyulu köyünde oturan amca çocukları Mehmet ve Kemal Uluğbey, Davut Işık'ın evine alacaklarını istemeye gitmiş, taraflar arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmüştü. İddiaya göre, evde bulunan kalaşnikof tüfeği alan Davut Işık, iki amcaoğlunu taramış, daha sonra da ailesini alarak köyden kaçıp kayıplara karışmıştı. Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet ve Kemal Uluğbey ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Olaydan sonra ailesini alarak Diyarbakır’dan kaçan Davut Işık’ın evi, ölenlerin yakınları tarafından ateşe verilmişti.
 
SAHTE KİMLİKLE YAKALANDI
 
İddiaya göre, olaydan sonra ailesi ile birlikte kayıplara karışan Davut Işık, Kapaklı’ya yerleşti. Ülke genelinde Emniyet Müdürlüğü ekiplerince aranan 30 yaşındaki Davut Işık, dün akşam Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde Vatan Caddesi’nde yapılan kimlik kontrolünde yakalandı. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ısrarlı takibi sonucu yapılan kimlik kontrolünde sahte kimlik taşıdığı belirlenen Davut Işık, sabah saatlerinde Çerkezköy Adliyesi’ne çıkarıldı. Işık, Çerkezköy Savcılığı’nca tutuklandı.