info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Doruk Spor Kulübü Başarılarına Yenilerini Ekliyor

Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası Taekwondo Tekirdağ İl Birinciliği Şampiyonasına 11 sporcu ile katılan Doruk Spor Kulübü şampiyonadan başarı ile döndü.

 

11 sporcu ile şampiyonaya katıldıklarını 10 sporcu öğrencinin derece elde ettiğini belirten Kulüp Başkanı Osman Demirel: "Yıldızlar kategorisinde Cumhuriyet Özel İdare Ortaokulu'ndan Yasin Taşdemir 59 kilogramda birinci, 75. Yıl 1 Kasım Okrtaokulu'ndan Hüsna Sönmez 41 kilogram bayanlarda birinci, Vali Şenol Engin Ortaokulu'ndan Derya Nur Okutucu 55 kilogram bayanlarda birinci, Melahat Kozar Ortaokulu'ndan Damla Demirel 59 kilogramda birinci, Alipaşa Ortaokulu'ndan Yusuf Tunahan Cin +68 kilogramda birinci yine aynı okuldan Merve Yıldırım 44 kilogram yıldız bayanlarda birinci, Reşadiye Ortaokulu'ndan Furkan Yaşar ise 41 kilogramda üçüncü oldu. Gençler kategorilerinde ise Mimar Sinan Anadolu Lisesi'nden Buket Deliorman 63 kilogramda birinci, Kız Meslek ve Teknik Lisesi'nden Tunç Çelik Dağlıoğlu 48 kilogramda birinci, Ticaret Meslek Lisesi'nden ise Mesut Eren 63 kilogramda birinci olarak dereceye girdiler" dedi.
 
Demirel: "Çorlu'muz, okullarımız ve kulübümüz adına derece elde eden tüm sporcularımızı kutluyorum. Bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Ünal Baysan'a da teşekkür ediyorum" diye konuştu.