info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Down Sendromlu Çocuklar İçin Sahnelendi

Süleymanpaşa Belediyesi ve Zihinsel Engelliler Vakfı (ZİÇEV) Down Sendromlu çocuklar yararına tiyatro oyunu düzenledi. “Müziksiz Evin Konukları” isimli oyuna Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da katılarak destek verdi.

Belediye Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Müziksiz Evin Konukları” oyunu kapalı gişe oynadı. Nedim Saban’ın yönettiği ve Tiyatrokare oyuncularının oynadığı oyunda, Suna Keskin, Ebru Cündübeyoğlu ve Bülent Seyran performanslarından dolayı büyük alkış aldı.
Oyun sonunda ZİÇEV Tekirdağ Başkanı Rukiye Güneş, emeği geçen herkese teşekkür ederek oyunculara çiçek takdim etti. Ayrıca sosyal sorumluluk projeleriyle duyarlı çalışmalara imza atan ve oyuna verdiği katkılarından dolayı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a teşekkür ederek sahneye davet etti. Sahnede Down Sendromlu bir miniğin çiçek vermesi üzerine Başkan Eşkinat duygulu anlar yaşadı. Sahnelenen güzel oyun için oyunculara teşekkür eden Eşkinat her zaman böyle güzel organizasyonlar içinde olduklarını, gelecekte de olmaya devam edeceklerini, bu doğrultuda Süleymanpaşa Belediyesi olarak Seyyar Down Kafe’yi de yakında hizmete açacaklarının altını çizdi.