info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Düğün Günlerini Yeniden Yaşadılar

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde hizmet veren Beylice Düğün Salonu, kuruluşunun 10.yılını, Cumhuriyet’in kuruluşunun 90’ıncı yıl dönümünün coşkusuyla birleştirerek kutladı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde hizmet veren Beylice Düğün Salonu, kuruluşunun 10.yılını, Cumhuriyet’in kuruluşunun 90’ıncı yıl dönümünün coşkusuyla birleştirerek kutladı. 
 
Sektörde 10 yılı geride bırakan Beylice Düğün Salonu, 10’uncu yaşına özel düzenlenen gecede, 10 yıl boyunca ev sahipliği yaptığı nişan, sünnet, düğün ve kına etkinliklerinde ağırladığı misafirlerini bir araya getirdi. Cumhuriyet’in kuruluşunun 90’ıncı yıldönümü ve salonun kuruluşunun 10’uncu yıldönümü çerçevesinde böyle bir etkinlik düzenlediklerini kaydeden Beylice Düğün Salonu Müdürü Ahmet Başaran, davetlerine katılan herkese teşekkür etti. Geceye katılan yaklaşık 500 kişi yemeğin ardından yerel sanatçılar Güllü, Tufan, Funda ve Cumhur’un seslendirdiği şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi. Dünya evine bu salonda giren çiftler, adeta düğün günlerini yeniden yaşadılar. Gecede düğün salonu müdürü Ahmet Başaran’a Kısmet Gelinlik sahibi Dilek Akkoyun tarafından plaket verildi. 
Gecede ayrıca Beylice Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün ile dünya evine giren Ünsan Baysan için doğum günü dolayısıyla da pasta kesildi. Çekilişlerinde yapıldığı gecede Ercüment Tayan’a bulaşık makinesi ve Ümit Güney’e de çamaşır makinesi hediye edildi. Katılımcılar gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.