info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dünya Evine Giden Yol Tekira dan Geçer

Düğün hazırlıkları yapan çiftler için Trakya nın en büyük Alışveriş Merkezi Tekira Avm de, bu yıl ikincisi düzenlenen " Evlilik Günleri" kapsamında düğün hazırlığı ile ilgili her detay ziyaretçilere sunuldu.

 

Düğün hazırlıkları yapan çiftler için Trakya’nın en büyük Alışveriş Merkezi Tekira Avm’de, bu yıl ikincisi düzenlenen "Evlilik Günleri"  kapsamında düğün hazırlığı ile ilgili her detay ziyaretçilere sunuldu.

26 – 29 Mayıs tarihlerinde Tekira Avm Evlilik Günleri dolayısıyla zemin katta kurulan alanda, evlilik hazırlığı yapan çiftler için düğün organizasyonundan davetiye örneklerine nikah şekeri çeşitlerinden nikah masasına beyaz eşyadan ev tekstiline kadar tüm detaylar ziyaretçiler için avantajlı kampanyalarla sunuldu.

Ayrıca; 29 Mayıs Pazar günü saat 16:00′da yapılan Gelinlik Defilesi ile Tekirdağ Halk Eğitim Merkezi Kursiyerleri tarafından tasarlanan ve her genç kızın rüyası olan birbirinden şık onbeş farklı gelinlik modeli defilede yer aldı. Yoğun ilgi gören defile öncesinde muhteşem bir tango gösterisi ziyaretçiler ile buluştu.