info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Emniyet Müdürü Çıldırdı

Tekirdağ Emniyet Müdürü Çelikbilek olay yerine geç gelen ambulansa bela okudu!

Tekirdağ Emniyet Müdürü Çelikbilek olay yerine geç gelen ambulansa bela okudu!

Çisil, 8. kattan atladı. Olay yerine gelen ve 19 yaşında bir kızı olan Tekirdağ Emniyet Müdürü, geç gelen ambulanstakileri Neredesiniz, Allah belanızı versin diye azarladı

9 Eylül Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı 2 inci sınıf öğrencisi Çisil Akyüz, iddiaya göre 2 gün önce İzmir deki Çağrı adlı erkek arkadaşı tarafından terk edildi. Bunalıma giren Çisil, annesi ve ablasının evde olmadığı sırada oturdukları 8 katlı binanın çatısına çıktı. Çevredekiler durumu polise bildirdi. Burada Çisil Akyüz kendisini terk eden sevgilisi Çağrı ile son defa telefonla görüştükten sonra kendisini boşluğa bıraktı.

Olay yerinde bulunan polis ekipleri durumu Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek e bildirdi. Bunun üzerine 2 oğlu ve üniversiteye giden 19 yaşında bir kızı bulunan Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek hemen olay yerine geldi. Yerde genç kızı kanlar içinde gören Çelikbilek, sağlık ekiplerini göremeyince çılgına döndü. Telsizle polis merkeziyle konuşan Çelikbilek, Ağzımı bozacağım oğlum, nerede bunlar, nerede? Allah belasını versin bunların nerede bunlar? diye tepki gösterdi. Görevli ise Sayın müdürüm sanayi caddesi üzerinde olduklarını bildiriyorlar dedi. Bir süre sonra ambulans sitenin önüne geldi. Ambulansın yanına giden Necdet Çelikbilek, görevlilere Neredesiniz be, neredesiniz, Allah belanızı versin diye bağırdı. Vatandaşlar, ambulansın 25 dakikada geldiğini öne sürerken bu iddiayı kabul etmeyen Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uğur Çağlayan, Kayıtlarımıza göre 9 dakikada gelmiş dedi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Çisil Akyüz ün bugün toprağa verileceği bildirildi.