info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Emrah Tunca dan Kermes Ziyareti

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, Hüseyin Pehlivan İlköğretim Okulu öğrencilerinin LÖSEV yararına düzenlediği kermesi ziyaret etti.

 

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, Hüseyin Pehlivan İlköğretim Okulu öğrencilerinin LÖSEV yararına düzenlediği kermesi ziyaret etti.
 
Hüseyin Pehlivan İlköğretim Okulu öğrencileri Tuğlalı Parkta LÖSEV yararına bir kermes düzenledi.  Hüseyin Pehlivan İlköğretim Okulu Müdürü Bülent Güler, 4. Sınıf öğrencilerinin ders konusu olan sivil toplum kuruluşlarını daha iyi algılamak adına bir kermes düzenlediklerini söyledi. Güler, “Öğrencilerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarını algılamak adına uygulamaya yönelik bir kermes düzenlediler. Kermes vesilesiyle lösemi hastası olan yaşıtlarına maddi ve manevi yardımı amaçladılar.” dedi.
 
AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca okul müdürü Bülent Güler ve ilkokul öğrencilerini gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesinden dolayı tebrik etti. Kermesin lösemi hastalığına dikkat çekmesini anlamlı bulduğunu ifade eden Başkan Emrah Tunca, “Çocuklarımıza sosyal bilinç oluşturması açısından kermesi verimli bir uygulama dersi olarak değerlendiriyorum. Öğrencilerimize Sivil Toplum Kuruluşlarını öğretirken aynı zamanda hassas mesajlar veren böyle bir projeyi hayata geçirdikleri için öğretmen arkadaşlarımızı kutluyorum.” dedi.
 
Merkez İlçe Başkanı Tunca, öğrencilerle sohbet ettikten sonra öğrencilerin sattıkları ürünlerden alarak LÖSEV’e yardımda bulundu.