info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Facebook Aşkı İçin Yurttan Kaçtı

ANNE ve babası 3 yıl önce boşandıktan sonra Isparta Çocuk Yetiştirme Yurdu na yerleştirilen 17 yaşındaki Ö.Ö., internet üzerinden tanışarak aşık olduğu 21 yaşındaki Tanju İ. nin yaşadığı Tekirdağ ın Malkara İlçesi ne kaçtı. Genç kızla evlenmek isteyen Tanju İ., evlerinin önünde davullu zurnalı nişan yaparken, polis tarafından gözaltına alındı.

ANNE ve babası 3 yıl önce boşandıktan sonra Isparta Çocuk Yetiştirme Yurdu'na yerleştirilen 17 yaşındaki Ö.Ö., internet üzerinden tanışarak aşık olduğu 21 yaşındaki Tanju İ.'nin yaşadığı Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'ne kaçtı. Genç kızla evlenmek isteyen Tanju İ., evlerinin önünde davullu zurnalı nişan yaparken, polis tarafından gözaltına alındı.

Malkara'da Gazibey Mahallesi'nde oturan ve hamallık yapan 21 yaşındaki Tanju İ., internetteki sosyal paylaşım sitesinde 17 yaşındaki Ö.Ö. ile 6 ay önce tanışarak arkadaş oldu. İki gencin internet üzerinden arkadaşlıkları aşka dönüştü. 3 yıl önce annesi ve babası boşandıktan sonra annesi tarafından Isparta Yetiştirme Yurdu'na bırakılan Ö.Ö., fırsat buldukça internet üzerinden Tekirdağlı Tanju İ. ile görüştü. Ö.Ö.'nün babasının Isparta'da, annesinin ise eşinden boşandıktan sonra Konya'da yaşadığı belirtildi.

POLİS NİŞAN TÖRENİNİ BASTI Tanju İ., yaklaşık bir ay önce 17 yaşındaki Ö.Ö.'ye yine internet üzerinden evlenme teklifinde bulundu. Teklifi kabul eden Ö.Ö., 7 Kasım günü kaldığı yurttan kaçarak Tekirdağ Malkara İlçesi'ne geldi. Otogarda karşıladığı internet aşkı Ö.Ö.'yü Gazibey Mahallesi'ndeki evine götüren Tanju İ., bir süre aynı evde beraber yaşadı. Tanju İ., düğünden önce geçen Pazar günü kendi evlerinin önünde Ö.Ö. için davullu zurnalı nişan yaptı. Çift eğlendikleri sırasında 155 polis imdat hattına 'küçük yaşta kız evlendiriyorlar' diye isimsiz ihbar yapıldı. İhbar üzerine polis nişanı basarak Tanju İ.'yi 'küçük yaştaki kızı alıkoymak' iddiasıyla gözaltına aldı.

Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Ö.Ö., 17 yaşında olduğunu ve kendi isteği ile geldiğini söyledi. Tanju İ. ise kimseyi zorla tutmadığını, Ö.Ö. ile evlenmek istediğini söyledi. Polis tarafından ifadesi alınan Tanju İ. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 17 yaşındaki Ö.Ö. ise Tekirdağ Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.