info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

GAZDAŞ Trakya Bölgesi Doğal Gaz Dağıtım A.Ş, Yavuz Mahallesi’ne de doğal gaz vermeye hazırlanıyor.

GAZDAŞ Trakya Bölgesi Tekirdağ İşletmesi Tekirdağ merkezindeki çok sayıda mahallesinin doğalgaza kavuştuğu gözlenirken. “GAZDAŞ altyapı çalışmalarını hızla yaygınlaştırıyor ve abonelere doğal gaz satışını, çok hızlı bir şekilde ulaştırmaya devam ediyor.

Yavuz Mahallesinde  alt yapı çalışmalarına hızla devam ettiğini ifade eden yetkililer kazı yapılamayan sit alanı bölgelerdede gerekli izinlerin çıkarıldığını ve yakın zamanda mahallenin tamamına gaz verileceğini bildirdiler. Abonelerin gaz kullanırken mağdur olmamaları ve iç tesisat yapımı ile dönüşümlerin uygun standartlarda gerçekleştirilebilmesi için GAZDAŞ tarafından yetkilendirilmiş sertifikalı firmalara başvurmaları gerektiğini belirtiyorlar.

Doğal gaz kullanıcılarını, güvenlik nedeni ile, doğal gaz tesisatlarında dağıtım şirketinden habersiz tadilat yapılmaması ve havalandırma menfezlerinin kesinlikle kapatılmaması konusunda uyarılıyor. Bir sorunla karşılaşıldığında hemen Doğal Gaz Acil 187 aranarak gaz dağıtım şirketine bilgi verilmesinin önemini hatırlatılıyor. Tekirdağ’da yapılacak tüm kazı çalışmalarında, belediyeden kazı ruhsatı alınması gerektiğini söyleyen gaz dağıtım şirketinin de uygun bulması halinde kazı izninin verilebileceğini, kazıların GAZDAŞ gözetiminde gerçekleştirileceğini ifade etti.