info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
Dolar Satış
:
Euro Alış
:
Euro Satış
:
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Günay, "Tekirdağ ın 5 Yıldızlı Otel Hasreti Sona Erdi.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ve yönetim kurulu üyeleri yeni hizmete giren 5 yıldızlı Ramada Oteli ni ziyaret etti.

 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ve yönetim kurulu üyeleri yeni hizmete giren 5 yıldızlı Ramada Oteli'ni ziyaret etti.
 
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, üye ziyaretleri kapsamında Tekirdağ Ramada Otel'ini ziyaret etti. Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erhan Tanrıöver, yönetim kurulu üyeleri Fatih İnce, Adnan Gündüzler ve Genel Sekreter İrfan Ekici katıldı.
 
Ramada Otel Genel Müdürü Taceddin Traş ve Satış Pazarlama Müdürü Tezcan Önel TTSO Başkanı Cengiz Günay'ı ve üyeleri kapıda karşıladı. Pazarlama Müdürü Önel, otel hakkında ziyaretçilere bilgi verdi. Genel Müdür Traş ve Satış Pazarlama Müdürü Önel, Başkan Günay ve beraberindeki heyete oteli gezdirerek otelin özelliklerini anlattı. TTSO Başkanı Günay, "Tekirdağ'ın 5 yıldızlı otel hasreti sona erdi. Tekirdağ uzun yıllardan beri beklediği oteline kavuştu. Bundan böyle Tekirdağ'da çok daha geniş kapsamlı büyük organizasyonlar yapılabilecektir. Ramada Otel'in açılışı Tekirdağlılara hayırlı olmasını temenni ederim. Ramada Otel yönetimine ve çalışanlarına iş hayatında başarılar dilerim." dedi.