info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hatice Nur Yerlikaya dan Huzurevi Sakinlerine Yeni Yıl Kutlaması

Tekirdağ valisi Ali Yerlikaya nın eşi Hatice Nur Yelikaya Tekirdağ Zübeyde Hanım Huzurevi ve çocuk yuvasında kalan yaşlılar ile 2013 yılbaşı kutlamalarında doyasıya eğlendiler.

Tekirdağ valisi Ali Yerlikaya’nın eşi Hatice Nur Yelikaya Tekirdağ  Zübeyde Hanım Huzurevi ve çocuk yuvasında kalan yaşlılar ile 2013 yılbaşı kutlamalarında doyasıya eğlendiler.

Tekirdağ’a atandığı günden itibaren halkla çok yakından ilişkiler içinde olan Vali Ali Yerlikaya’nın eşide geçtiğimiz günlerde Ankara da 81 ilin vali eşleriyle birlikte yapılan toplantılar sonrası önmüzdeki günlerde kutlayacağımız yılbaşı için huzurevinde kalan yaşlılar ile çok eğlenceli bir program düzenlendi.

Tekirdağ da görev yapan protokol mensupları eşlerininde hazır bulunduğu eğlencede yaşlılar doyasıya eğlendiler.

Geceye Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın eşi Hatice Nur Yelikaya ile birlikte Garnizon komutanı Tuğ. Gen. Ömer Faruk Küçük’ün eşi Fatma Küçük, Belediye başkanı Op. Dr. Adem dalgıç’ın eşi Münevver  Dalgıç, Osman Şimşek‘in eşi Zehra Şimşek, Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz‘ın eşi Emine Yılmaz ,Tekirdağ Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı KOCAKUNDAKÇI eşi Mürüvvet KOCAKUNDAKÇI,Tekirdağ İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Yel ‘in eşi Fatma Yel,Dernek Başkanı İnci Derebaşı ile birlikte koruma derneği yöneticileride katıldılar.