info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hayrabolu Tanıtım Şarkısı Yapıldı ve Festivalde Çalınmaya Başlanacak

Belediye Başkanı İrtem: Hayrabolu Tanıtım Şarkımız Yapıldı ve Festivalde Çalınmaya Başlanacak. dedi

 

Hayrabolu Belediyesi tarafından Sadi Kayık Öğretmenevi'nde Uluslararası 21. Ayçiçeği Festivali ve Sanayi Fuarı bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 
 
Başkan İrtem burada yaptığı konuşmada, bu yılki festivali geçmiş yıllara göre çok daha farklı şekilde kutlamak istediklerini belirtti. 
 
Halkın katılımını arttıracak bir festival programı hazırladıklarını bildiren İrtem, programda çok çeşitli spor aktivitelerinin yer aldığını söyledi. 
 
İrtem, festivali bir panayır havasından kurtararak, gayretli çalışma içerisine girdiklerini belirterek, "Bu yıl festival etkinlikleri kapsamında toplu sünnet ve mevlit programı hazırladık. Ayrıca, nikah töreni, folklor gösterileri, çocuklara yönelik aktivitelerde programda mevcut. Sportif etkinlikler kapsamında herkes için büyük spor buluşması yapılacak. Ayçiçeği yetiştiriciliği ve arılarda sonbahar bakımı üzerine panel ve konferansları yanında trap yarışmaları, Doğu Avrupa Motokros Şampiyonası yapılacak. Festivalde, Hadise, Murat Balkan ve Linda konser verecek" diye konuştu. 
 
Hayrabolu'nun çıkarlarını düşünme mantığı ile hareket etiklerini belirten İrtem, "Hayrabolu'yu tanıtan bir şarkımız yoktu. Ancak Hayrabolu tanıtım şarkımız yapıldı ve festivalde çalınmaya başlanacak" şeklinde konuştu. 
 
Konuşmanın ardından İrtem, basın mensuplarıyla beraber motokros parkurunda incelemelerde bulunuldu.