info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hırsız Kız Kardeşler Tutuklandı

Tekirdağ da semt pazarlarına alışverişe gelenlerin cüzdanlarını çaldığı iddiasıyla 2 kız kardeş sivil polisler tarafından suçüstü yakalandı.

 

Tekirdağ'da semt pazarlarına alışverişe gelenlerin cüzdanlarını çaldığı iddiasıyla 2 kız kardeş sivil polisler tarafından suçüstü yakalandı.
 
Semt pazarlarında hırsızlık olaylarının artması üzerine Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık şubesi ekipleri önlemlerini artırdı ve 30 sivil polis memuru Perşembe günü Yavuz Mahallesi'ne kurulan pazarda önlem aldı. Daha önceden hırsızlıktan kaydı olan 16 yaşındaki S.İ. ve 20 yaşındaki ablası T.İ.'yi fark eden polis ekipleri, iki kız kardeşi takibe aldı. Bir süre sonrada iki kardeş alışveriş yapan bir kadının çantasındaki cüzdanı çalmak isterken polisler tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. 2 kardeşin daha önce 5 kişinin de cüzdanını çaldığı belirlendi. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen 2 kardeşi görmeye gelen anneleri H.İ. ise yankesicilik suçundan arandığı gerekçesiyle gözaltına alındı. 
 
Polisteki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen iki kız kadeş tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Anneleri ise soruşturmayı yürüten Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.