info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İçi Boş Binanın İçinde Partiler Veriliyor

Çorlu Merkez Garaj Camiinin yan kısmında bulunan eski sanayi sitesine giden yolda içi boş dükkânda gençler akşamları uyuşturucu ve alkol partileri veriyor.

 

İçi boş dükkânda bulunan kamyon lastiklerini yatak niyetine kullanan gençler bu lastiklerin üzerine yatarak uyuşturucu madde kullandıkları bilgisi verildi. Mahalle sakinleri, “akşam saatlerinde kimliği belirsiz yaşı küçük gençlerin buraya gelerek açık kapıdan içeri girdiklerini daha sonra içerde uyuşturucu madde kullandıklarını ve ara ara dışarı çıkarak ellerinde siyah poşetlerle tekrar buraya geri geldiklerini görüyoruz” dediler.
 
Gündüz saatlerinde bu uyuşturucu madde içilen içi boş dükkâna girip keşifte bulunduk ve gördüklerimiz mahalle halkının anlattıklarını doğruluyordu. İçerde bir sürü alkol şişesi, boş bali tüpleri ve uyuşturucu madde içerken pipet diye tabii edilen boş su şişelerinin olduğunu gördük. Çorlunun merkezinde böyle bir durumla karşı karşıya kaldıkları için çok üzüldüklerini belirten mahalleli, “gençleri bu sonu ölümle sonuçlanan uyuşturucudan uzaklaştıramıyoruz, içtikleri bu madde ile beyinlerinin çürüdüğünün farkında değiller, Çorludaki Emniyet Polis Teşkilatı yıllardır önüne geçilemeyen bu illete büyük bir vurgun yapması gerek” dediler.