info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
Dolar Satış
:
Euro Alış
:
Euro Satış
:
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İftar Duasını Barolar Birliği Başkanı Yaptı

Tekirdağ da iftara katılan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, yemeğe çağrılan imam gelmeyince iftar sonrası duayı kendisi yaptırdı.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Avukat Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Tekirdağ Barosu’nun Ramada Otel’de düzenlediği iftar programına katıldı. Programa Barolar Birliği Yönetim Kurulu üyeleri ile Ankara Barosu yönetim kurulu üyeleri, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Tekirdağ Baro Başkanı Nevzat Teker, Edirne ve Kırklareli’den avukatlar katıldı.
 
Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, iftardan sonra Tekirdağ Baro Başkanı Teker’e dua ettirecek imamı olup olmadığını sordu. Teker’in imamın gelmediğini söylemesi üzerine Feyzioğlu ayağa kalkarak, sofra duası yaptırdı.
 
"BİZLER İNANÇLI İNSANLARIZ"
 
Silivri Cezaevi’ni ziyaret ettiğini ifade eden Feyzioğlu, “Bugün Silivri’deydik, saatlerce mağdurlarla kucaklaştık, dertleştik. İzninizle ben Yaradan'a sığınmak istiyorum. Bizler inançlı insanlarız. 2 gündür yaşadıklarımız, hissettiklerimiz, duygu yoğunluğumuz bugün beni yüce Rabbime huzurunuzda bir daha sığınmaya mecbur ediyor. Kararlılıkla ve hiç olmadığı kadar bir umutla. İştirak etmek isteyenler buyursun. Bu mübarek sofrada inançlarımıza uygun olarak bir dua etmek istiyorum. İştirak etmek isteyenler bana onur verir” dedi.
 
Salondaki avukatlardan duaya iştirak etmelerini isteyen Feyzioğlu, “Ya Rabbim hamdolsun verdiğin nimetlere. Oruç tutanlarımız tutmayanlarımız senin rızan için buradalar. Senin rızkınla hep birlikte iftar ettik. Ya Rabbi şu mübarek günde kalplerden vicdanı ve adaleti eksik etme. Doğrudan, iyiden, güzelden ve adaletten bizleri ayırma. Sevdiklerimizi koru. Geçmişlerimizin mekanlarını cennet eyle Ya Rabbi” diye dua etti.
 
Avukatlar da, Feyzioğlu’nun okuduğu duaya hep birlikte ‘amin’ dedi. İftar sonrasında avukatlara seslenen Feyzioğlu, yarın görülecek Silivri’deki davaya katılacaklarını söyledi.